Στην αντεπίθεση για το επιτελικό κράτος ο Α. Τσίπρας: Καταγγέλλει διόγκωση του δημοσίου και ψευδείς εντυπώσεις

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, με αιχμή το νομοσχέδιο για το επιτελικό κράτος.

Υποστήριξε πως το υπάρχον νομοσχέδιο διογκώνει το δημόσιο τομέα ενώ το προηγούμενο διάστημα η ΝΔ ως αντιπολίτευση προσπαθούσε να δημιουργήσει την ψευδή εντύπωση πως ο ΣΥΡΙΖΑ ο προσπαθεί να καταλάβει το κράτος με στρατιές μετακλητών.

“Χρησιμοποιήσατε υποκρισία και

λαϊκισμό για να καταλάβετε την εξουσία” είπε. Ανέφερε μάλιστα πως το 2014 όταν ο κ. Μητσοτάτακης ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης με επιστολή του στο ΣτΕ επιχειρηματολογούσε υπέρ της ανάγκης να παραμείνει στην θέση του ο τότε Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης κ. Ρακιντζής λόγω της “σπουδαιότητας των αρμοδιοτήτων του”. “Τότε για εσάς δεν υπήρχε θέμα κομματικοποίησης της Επιτροπής Ανταγωνισμού ενώ σήμερα υπάρχει” συμπλήρωσε.

Τέλος, εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση για την τοποθέτηση του νέου Διοικητής της ΕΥΠ λέγοντας πως “παραδίδει την εθνική ασφάλεια κι ένα κρίσιμο πόστο σε έναν άνθρωπο που έχει κατηγορηθεί για καρτέλ στην ιδιωτική φύλαξη”.

Keywords
Τυχαία Θέματα