Εξαφάνιση αστροφυσικού στην Ικαρία: «Άκουσα φωνές το προηγούμενο βράδυ - Ίσως να κοιμήθηκαν σε ξεχωριστούς χώρους»

Μυστηριώδη τροπή παίρνει η εξαφάνιση της 34χρονης αστροφυσικού στην Ικαρία, η οποία παραμένει αγνοούμενη με την καμαριέρα του ξενοδοχείου να καταθέτει τη δική της μαρτυρία για το προηγούμενο βράδυ.

Η μαρτυρία μιας καμαριέρας έρχεται να περιπλέξει την περίεργη υπόθεση της μυστηριώδους εξαφάνισης της 34χρονης Βρετανοκύπριας αστροφυσικού στην Ικαρία, η οποία αγνοείται από χθες. «Άκουσα κάποιες φωνές το προηγούμενο βράδυ. Σε έλεγχο μου στο δωμάτιο διαπίστωσα ότι υπήρχε σεντόνι απλωμένο στον καναπέ του υπνοδωματίου, κάτι που ίσως παραπέμπει

στο συμπέρασμα ότι το ζευγάρι κοιμήθηκε σε ξεχωριστούς χώρους το προηγούμενο βράδυ», είπε η καμαριέρα στην Αστυνομία αλλα και τον ιδιοκτήτη του καταλύμματος κ. Θεοδωρή Θεοδωράκη.

Ο ίδιος μιλώντας στο Sigmalive.com έδωσε περαιτέρω πληροφορίες και για τις κηλίδες αίματος που έχουν αναφερθεί ότι εντοπίστηκαν. Επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ανέφερε ότι «Όντως εντοπίστηκαν λίγες κηλίδες αίματος σε τρία διαφορετικά σημεία. Στο μαξιλάρι, στο σεντόνι καθώς και μπροστά από τον καθρέφτη», είπε ο ξενοδόχος.

Πάντως ο κ. Θεοδωράκης ξεκαθάρισε ότι σύμφωνα με δική του εκτίμηση οι κηλίδες αίματος δεν παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια, καθώς ήταν πάρα πολύ λίγες σε συγκεκριμένα σημεία. «Μάλλον θα πρόκειται για ρινορραγία» είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον ξενοδόχο, το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της 35χρονης αγνοούμενης εντοπίστηκε στους Φούρνους γεγονός που κινητοποίησε τις αρχές. «Για να φτάσεις στο εν λόγω νησί πρέπει απαραιτήτως να χρησιμοποιήσεις καράβι. Ωστόσο κάποτε όντως υπάρχει μπέρδεμα, καθώς έχουμε πολύ κοντά μας κεραίες κινητής τηλεφωνίας που προκαλούν παρεμβολές». Οι έρευνες που πραγματοποιήθηκαν εκεί αποδείχθηκαν άκαρπες και το ζήτημα με το σήμα του κινητού αποδόθηκε απλά σε τεχνικό ζήτημα λήψης σήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα