Αποκαλύψεις για την εξαφάνιση της 35χρονης – Το αίμα που βρέθηκε στο δωμάτιο και οι φωνές

Νέα δεδομένα έρχονται στο φωςΗ μαρτυρία «κλειδί» της καμαριέραςΤι είπε ο ξενοδόχος

Πυρετώδεις είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό της 35χρονης Αγγλοκύπριας αστροφυσικού Natalie Christopher, η οποία εξαφανίστηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 5 Αυγούστου από ξενοδοχείο της Ικαρίας.

Νέα δεδομένα έρχονται στο φως για την υπόθεση μετά τη μαρτυρία της καμαριέρας του ξενοδοχείου στον ξενοδόχο καθώς και την Αστυνομία:

«Άκουσα κάποιες φωνές το προηγούμενο

βράδυ. Σε έλεγχο μου στο δωμάτιο διαπίστωσα ότι υπήρχε σεντόνι απλωμένο στον καναπέ του υπνοδωματίου, κάτι που ίσως παραπέμπει στο συμπέρασμα ότι το ζευγάρι κοιμήθηκε σε ξεχωριστούς χώρους το προηγούμενο βράδυ», είπε η καμαριέρα στον ξενοδόχο Θεοδωρή Θεοδωράκη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με τον ξενοδόχο, το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της 35χρονης αγνοούμενης εντοπίστηκε στους Φούρνους.

«Για να φτάσεις στο εν λόγω νησί πρέπει απαραιτήτως να χρησιμοποιήσεις καράβι. Ωστόσο κάποτε όντως υπάρχει μπέρδεμα, καθώς έχουμε πολύ κοντά μας κεραίες κινητής τηλεφωνίας που προκαλούν παρεμβολές».

Την ίδια στιγμή ο κ. Θεοδωράκης, τόνισε πως όντως έχουν εντοπιστεί κηλίδες αίματος στο δωμάτιο που διέμενε η γυναίκα με τον Κύπριο σύντροφό της, επιβεβαίωσε την είδηση τονίζοντας τα εξής:

«Όντως εντοπίστηκαν λίγες κηλίδες αίματος σε τρία διαφορετικά σημεία. Εντοπίστηκαν λίγες κηλίδες αίματος στο μαξιλάρι, στο σεντόνι καθώς και μπροστά από τον καθρέφτη».

Πάντως ο κ. Θεοδωράκης ξεκαθάρισε ότι οι κηλίδες αίματος δεν παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με τη δική του εκτίμηση, καθώς ήταν πάρα πολύ λίγες σε συγκεκριμένα σημεία. «Μάλλον θα πρόκειται για ρινορραγία».

Keywords
Τυχαία Θέματα