Πατούλης: Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον περιφερειάρχη από εκπροσώπους φορέων ΑμΕΑ και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων

Με χαρούμενες παιδικές φωνούλες γέμισε το γραφείο του Περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη.

Με πρωτοχρονιάτικες μελωδίες πλημμύρισε το γραφείο του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, από τα παιδιά του Επιστημονικού Συνδέσμου Προσαρμοσμένων δραστηριοτήτων «VICTOR ARTANT» τα οποία συνοδεύονταν από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ε. Σμπράο και τα παιδιά του 1ΟΥ ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Αμαρουσίου, υπό τη συνοδεία της προέδρου Γονέων και Κηδεμόνων Ο. Κολοκοτρώνη και του Σώματος

Ελλήνων Προσκόπων.

Ο κ. Πατούλης υποδεχόμενος τους εκπροσώπους των φορέων, τους ευχαρίστησε για το εορταστικό κλίμα που έφεραν στην περιφέρεια και αφού αντάλλαξαν ευχές και δώρα, επισήμανε πως η πόρτα του γραφείου του και της περιφέρειας θα είναι πάντα ανοιχτή για αυτούς. «Είμαστε σταθερά στο πλευρό των ατόμων με αναπηρία με συγκεκριμένες δράσεις για να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους και να διευκολύνουν την καθημερινότητα τους. Κοινός μας στόχος μια καλύτερη ζωή με ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα σε κάθε τομέα της καθημερινότητας» σημείωσε. Ο περιφερειάρχης έκλεισε με την διαβεβαίωση ότι η Περιφέρεια Αττικής θα προσφέρει «κάθε είδους βοήθεια που θα διευκολύνει και θα ενισχύσει την σημαντική δράση σας».

Στη συνέχεια, απευθυνόμενος στους εκπροσώπους του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και με αφορμή τη συμπλήρωση 113 χρόνων προσφοράς του ελληνικού προσκοπισμού, εξήρε το έργο τους τονίζοντας: «Είμαι χαρούμενος που αποτελείται ένα έμπρακτο παράδειγμα ανιδιοτελούς προσφοράς για τον συνάνθρωπο σε κάθε στιγμή ανάγκης. Είναι σημαντικό στους καιρούς που διανύουμε, το Σώμα των Ελλήνων Προσκόπων να είναι αυτό που μεταλαμπαδεύει τις αδιαπραγμάτευτες και καθολικές αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς και της αλληλεγγύης».

#ΓΙΩΡΓΟΣ_ΠΑΤΟΥΛΗΣ #ΚΑΛΑΝΤΑ #ΑΜΕΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα