ΟΠΕΚΑ επίδομα παιδιού: Πότε ξεκινάει η εκκαθάριση του Α21 για την προτελευταία δόση

Επίδομα παιδιού - Α21: Στις 20 Νοέμβριου ο ΟΠΕΚΑ θα ξεκινήσει την διαδικασία εκκαθάρισης των Α21 της 5ης και προτελευταίας δόσης για το οικογενειακό επίδομα του 2018

ΟΠΕΚΑ: Στην πληρωμή της 5ης δόσης θα συμπεριληφθούν όλοι όσοι θα έχουν υποβάλλει αίτηση Α21 έως τις 20 Νοεμβρίου. Την ημέρα που θα ξεκινήσει η εκκαθάριση της δόσης ο ΟΠΕΚΑ και η ΗΔΙΚΑ θα «κατεβάσουν ρολά»

στο Α21 και θα ξανά ανοίξει αφού πιστωθεί η δόση στους εκατοντάδες χιλιάδες δικαιούχους.

Η επόμενη πληρωμή του ΟΠΕΚΑ για το επίδομα παιδιού της 5ης από τις συνολικά έξι δόσεις για το 2018 θα πραγματοποιηθεί στις 25-27 Νοεμβρίου και θα αφορά το 2μηνο Σεπτέμβριος – Οκτώβριος.

Οι δικαιούχοι μπορούν να ενημερώνονται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας υποβολής αίτησης Α21 και με χρήση των προσωπικών κωδικών Taxisnet για το ύψος του ποσού που πιστώθηκε στους λογαριασμούς τους στο πλαίσιο της πληρωμής της δ’ Δόσης 2018, όπως επίσης και για τον τρόπο της σχετικής εκκαθάρισης.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΠΕΚΑ έχουν υπολογίσει ότι στον αριθμό των δικαιούχων οικογενειών, αντιστοιχούν σχεδόν 1,5 εκατ. παιδιά, που λαμβάνουν το επίδομα παιδιού από το Α21. Ο αριθμός των τέκνων, είναι κατά 100 χιλ μεγαλύτερος, συγκριτικά με εκείνα που ήταν ωφελούμενα από το οικογενειακό επίδομα που χορηγήθηκε πέρσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα