Νέο SYM TL1: Και επίσημα η ναυαρχίδα της SYM στην EICMA

Το TL1 είναι το νέο κορυφαίο maxi scooter της SYM, το πρώτο με δικύλινδρο κινητήρα στην ιστορία της και παρουσιάστηκε και επίσημα στην διεθνή έκθεση EICMA. Με χαρακτηριστικά στην αρχιτεκτονική του που θυμίζουν μοτοσυκλέτα στοχεύει στην κορυφή της μεγάλης κατηγορίας.

Από λευκό χαρτί σχεδίασε η SYM το νέο κορυφαίο της μοντέλο TL1 δίνοντάς του προηγμένες λύσεις που εντυπωσιάζουν. Ξεκινώντας

από τη σχεδίαση οι άνθρωποι της SYM άντλησαν την έμπνευσή τους από την κορυφαία κατηγορία μοτοσυκλετών, τα superbikes, δίνοντας στο maxi scooter τους μια εντυπωσιακή σπορ εμφάνιση. Τα full LED φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω φέρουν τη νέα χαρακτηριστική σχεδιαστική “υπογραφή” της SYM, που κάνει το TL1 να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

Τοποθετημένος εντός του πλαισίου, όπως και στις μοτοσυκλέτες, για κατανομή βάρους 50/50, βρίσκεται ο νέος εν σειρά δικύλινδρος κινητήρας της εταιρίας με τους δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής και τις τέσσερις βαλβίδες ανά θάλαμο καύσης. Η χωρητικότητά του ανέρχεται στα 465 κ.εκ. και η μέγιστη ισχύς των 40 ίππων αποδίδεται στις 7.000 σ.α.λ., ενώ η μέγιστη ροπή των 4,2 κιλών στις 5.000 σ.α.λ. Η τελική μετάδοση πραγματοποιείται με αλυσίδα που μεταφέρει τη δύναμη στον πίσω τροχό μέσω CVT κιβωτίου.

Χαρακτηριστικά μοτοσυκλέτας έχει και η πίσω ανάρτηση με ένα αμορτισέρ με μοχλικό έξι συνδέσμων, ενώ μεγάλης διατομής είναι το ανεστραμμένο πιρούνι. Οι τροχοί είναι διαμέτρου 15 ιντσών και στα δύο άκρα και το πίσω λάστιχο έχει πλάτος 160 χλστ.

Το σύστημα πέδησης αποτελείται από μεγάλους δύο δίσκους 275 χλστ. μπροστά και τετραπίστονες ακτινικές δαγκάνες με το πίσω δίσκο να έχει επίσης διάμετρο 275 χλστ. Στον εξοπλισμό περιλαμβάνεται φυσικά και τελευταίας γενιάς ABS.

Ο χώρος κάτω από τη σέλα είναι αρκετός για ένα κράνος κλειστού τύπου αφήνοντας περιθώριο και για άλλα αντικείμενα, ενώ το ύψος της σέλας ανέρχεται στα 800 χλστ. Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα ναυαρχίδα της SYM με την έλευσή της στην Ελλάδα.

Πηγή: newsauto.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα