Νέα «βόμβα» Μυλωνάκη κατά Βελόπουλου: «Δίναμε στην Ελληνική Λύση 500 ευρώ "μαύρα" κάθε μήνα»

Δεν σταματάει να ρίχνει «λάδι στην φωτιά» της κόντρας του με τον Κυριάκο Βελόπουλο ο Αντώνης Μυλωνάκης, ο οποίος προ ημερών αποχώρησε από την Ελληνική Λύση.

Σε νέα ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο Αντώνης Μυλωνάκης κατήγγειλε πως ο ίδιος και άλλοι βουλευτές της Ελληνικής Λύσης έδιναν 500 ευρώ «μαύρα» το μήνα, πέραν των 1.000 ευρώ που «έμπαιναν» κατευθείαν από τη μισθοδοσία τους στα ταμεία του κόμματος.

«Τα 1.000 ευρώ τα παίρνει το κόμμα κατευθείαν

από τη μισθοδοσία. Αυτό έχει γίνει συμφωνία και τα 500 είναι “μαύρα”. Ζήτησε ευθέως δηλαδή (σ.σ.στην ερώτηση αν τα έδιναν σε φάκελο). Μπορεί να κατηγορηθούμε κι εμείς, δεν έχει να κάνει. Αυτά τα πράγματα είναι αλήθεια. Τα 500 είναι μαύρα σε ένα φάκελο», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Υπογράμμισε, παράλληλα, πως «ο κ.Βελόπουλος ζήτησε 1.000-1.500 ευρώ, γιατί δεν προβλέπεται πάνω από 1.000 ευρώ».

Στις κουκίδες που συμπληρώνουμε στη Βουλή, δεν πάει πάνω από 1.000, είναι το όριο. Εμείς τα φορολογούμαστε. 250.000 ευρώ στα τέσσερα χρόνια, πρόσθεσε παράλληλα μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών.

Φρόντισε, μάλιστα, να αφήσει αιχμές και για το πώς αξιοπιούνται τα χρήματα αυτά:

Εικάζω ότι προφανώς χρησιμοποιούνται για το κόμμα. Αλλά δεν πρέπει να ξέρουμε, τι γίνεται;

Απαντώντας, τέλος, σε ερώτηση για το γιατί προχωρά τώρα στην εν λόγω καταγγελία, ο ίδιος επεσήμανε:

«Πριν δεν έλεγα κάτι, γιατί είχα την εμπιστοσύνη. Τώρα έχασα την εμπιστοσύνη μου. Πήγαν να με σπιλώσουνε, τώρα αμύνομαι για την τιμή μου… Θα ζητήσω να γίνει έλεγχος των οικονομικών του κόμματος, να δούμε που πήγαν τα λεφτά».

#ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ #ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ #ΕΛΛΗΝΙΚΗ_ΛΥΣΗ #ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα