Λευκός Οίκος: Ευχαριστούμε τον Πούτιν που ένωσε το ΝΑΤΟ, απελαύνονται 12 Ρώσοι διπλωμάτες του ΟΗΕ (βίντεο)

Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, ευχαρίστηκε εκ μέρους του προέδρου Μπάιντεν τον Βλάντιμιρ Πούτιν που «κατάφερε μετά από τόσο καιρό να ενώσει το ΝΑΤΟ».

Τις ευχαριστίες του Αμερικανου προέδρου Τζο Μπάιντεν, μετέφερε κατά τη διάρκεια της ενημέρωση των δημοσιογράφων από τον Λευκό Οίκο η Τζεν Ψάκι, καθώς όπως ανέφερε «κατάφερε να ενώσει το ΝΑΤΟ».

Νωρίτερα ο Τζο Μπάιντεν είχε δηλώσει πως οι Αμερικανοί δεν θα πρέπει να ανησυχούν για έναν πυρηνικό πόλεμο. Η δήλωση αυτή έρχεται μια ημέρα αφότου ο Ρώσος ομόλογός του, διέταξε τη στρατιωτική διοίκηση του να θέσει σε συναγερμό

τις ρωσικές δυνάμεις αποτροπής, μονάδες που περιλαμβάνουν τα πυρηνικά όπλα, επικαλούμενος τις επιθετικές δηλώσεις ηγετών κρατών του ΝΑΤΟ.

Παράλληλα οι ΗΠΑ απελαύνουν 12 Ρώσους διπλωμάτες στον ΟΗΕ μέχρι τις 7 Μαρτίου. Ο εκπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΗΕ, Βασίλι Νεμπένζια, ενημερώθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχωρούσε. Μάλιστα ζήτησε συγγνώμη από τους δημοσιογράφους σηκώνοντας το τηλέφωνό του για να ενημερωθεί σχετικά.

Το απόσπασμα στο 19:27

{https://www.youtube.com/watch?v=F7dIrFYxmvk}

Αμέσως μετά το τηλεφώνημα ο Νεμπένζια ενημέρωσε για τις εξελίξεις χαρακτηρίζοντάς τη «μεγάλη παραβίαση». «Πολλές χώρες καταλαβαίνουν τη θέση της Ρωσίας και τις πράξεις της» πρόσθεσε ο Νεμπένζια.

Keywords
Τυχαία Θέματα