«Κολλάνε» στις δυνατότητες των νησιών τα rapid test κατά την επιστροφή με πλοίο

Κολλάνε οι ανακοινώσεις για rapid test κατά την επιστροφή των ταξιδιωτών με πλοίο από τα νησιά, καθώς όπως είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς πρέπει να γίνει περαιτέρω διαβούλευση για το εάν μπορεί να εφαρμοστεί.

Ισχυρή σύσταση στους πολίτες απεύθυνε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων να πραγματοποιούν self test κατά την επιστροφή τους από τις διακοπές στα νησιά αλλά και κατά τις χερσαίες

μετακινήσεις τους.

Σε ό, τι αφορά τη μάσκα, η Βάνα Παπαευαγγέλου τόνισε πως παραμένει υποχρεωτική σε όλους τους κλειστούς χώρους και τα ΜΜΜ ενώ για τους ανοιχτούς χώρους σημείωσε: «Φοράμε μάσκα και σε πολυσύχναστους δρόμους. Το περπάτημα σε μη πολυσύχναστο δρόμο δεν είναι το ίδιο. Την φοράμε ακόμα και κατά τη μετάβαση στα εστιατόρια στην εστίαση. Το ίδιο και στην αποχώρηση,. Προφανώς το κάνουμε όταν καθόμαστε. Μπορούμε»

«Φέτος το καλοκαίρι η μάσκα θα είναι μέσα στη τσάντα μας και θα είναι μόνιμο αξεσουάρ και θα προφυλάσσει όλους μας. Η πορεία της πανδημίας εξαρτάται από όλους μας και την τήρηση των μέτρων προστασίας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κολλάνε,kollane