Φρικτό τροχαίο στην Κρήτη, άνδρας δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή (εικόνες)

Συγκλονίζουν οι εικόνες από τροχαίο στο Ηράκλειο της Κρήτης, με έναν άνδρα να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, συγκλονίζουν οι εικόνες, καταστράφηκε ολοσχερώς το αυτοκίνητο, με τη μηχανή να εκτοξεύεται.

Ένας άνδρας δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή από τα ξημερώματα της Πέμπτης (08/07), καθώς τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που είχε με το αυτοκίνητό του, σε δρόμο από το Τυμπάκι προς τις Μοίρες, στο Ηράκλειο

της Κρήτης. Συγκλονίζουν οι εικόνες από το σημείο του τροχαίου.

Από το συγκεκριμένο τροχαίο που σημειώθηκε στη μία περίπου τα ξημερώματα, τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά, κι ένας ανήλικος ο οποίος περνούσε εκείνη την ώρα με δίκυκλο όχημα στο οποίο ήταν συνεπιβάτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος οδηγός του ΙΧ, νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου και σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου, έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σοβαρά χτυπήματα σε θώρακα και κοιλιακή χώρα και τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα για την κατάσταση της υγείας του.

Το ΙΧ διαλύθηκε στην κυριολεξία. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος με συνέπεια αυτό να προσκρούσει σε σταθερό αντικείμενο.

Είναι χαρακτηριστικό πως η μηχανή του ΙΧ εκτινάχθηκε από τη θέση της και βρέθηκε λίγα μέτρα παρακάτω. Οι εικόνες του διαλυμένου αυτοκινήτου, μαρτυρούν και την σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Κι όλα αυτά, λίγες ώρες μετά το θανατηφόρο τροχαίο που κόστισε τη ζωή σε έναν 25χρονο τουρίστα, επί της Εθνικής Οδού, λίγο πριν τον Άγιο Νικόλαο.

(πληροφορίες από ekriti.gr)

Keywords
Τυχαία Θέματα