Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Σε σοκ ο 8χρονος, «τον βρήκαν δίπλα στη νεκρή μητέρα του»

Εκτός κινδύνου αλλά σε κατάσταση σοκ είναι ο 8χρονος που είδε τον πατέρα του να σκοτώνει τη μητέρα του, στη νέα γυναικτονία που συγκλονίζει το πανελλήνιο και συνέβη στη Χαλκιδική.

Σε κατάσταση σοκ αλλά εκτός κινδύνου όσον αφορά την υγεία του, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης,

ο 8χρονος που είδε τον πατέρα του να δολοφονεί τη μητέρα του και στη συνέχεια να αυτοκτονεί και ο ίδιος, στη Στρατονίκη Χαλκιδικής. Το παιδί υπεβλήθη σε ένα δύσκολο χειρουργείο, καθώς φέρει σοβαρά τραύματα.

Ο διευθυντής της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου, Γεώργιος Τσικόπουλος, εμφανίστηκε συγκλονισμένος και έδειχνε να αδυνατεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί στο αγοράκι, το οποίο βρέθηκε δίπλα από το άψυχο σώμα της μητέρας του. Φέρει σοβαρά τραύματα στο χέρι από τα σκάγια της καραμπίνας και συγκεκριμένα στο δεξιό αντιβράχιο όπου λείπει δέρμα και μυς, ενώ παρουσιάζει και διατομή του ωλένιου νεύρου. Ακόμη φέρει σκάγια σε διάφορα σημεία του σώματός του, όπως στα ιγμόρεια και την κοιλιακή χώρα.

Όπως τόνισε ο κ. Τσικόπουλος, μιλώντας στην ΕΡΤ, ήταν καίρια και άμεση επέμβαση του ΕΣΥ, ενώ επιστρατεύτηκαν γιατροί και από άλλα νοσοκομεία, όπως πλαστική χειρουργός από το «Παπανικολάου» και ψυχολόγοι για να το βοηθήσουν να αντιμετωπίσει το τραγικό γεγονός. Ο διευθυντής της Παιδοχειρουργικής χαρακτήρισε το περιστατικό ως ένα από «τα πιο δύσκολα, τα πιο συγκλονιστικά» που έχει αντιμετωπίσει. «Βρέθηκε δίπλα στη νεκρή μητέρα του, τι έγινε δεν ξέρουμε».

Το παιδί βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση από τους θεράποντες ιατρούς και δεν κινδυνεύει η υγεία του. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο άνδρας φέρεται να πυροβόλησε τη γυναίκα του μπροστά στο παιδί τους και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε. Μάλιστα, το 8χρονο λέγεται ότι έμεινε μόνο του, δίπλα στην πεθαμένη μητέρα του, για αρκετή ώρα, μέχρι να έρθει κάποιος στο σπίτι.

#ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ #ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ #ΠΑΙΔΙ #ΜΗΤΕΡΑ #ΠΑΤΕΡΑΣ #ΑΓΚΑΛΙΑ #ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Γυναικοκτονία, Χαλκιδική, 8χρονος,gynaikoktonia, chalkidiki, 8chronos