Στέφανος Τσιτσιπάς: Γιατί ξέσπασε με βαριές κουβέντες στη μητέρα του, η εξήγηση από τον πατέρα του τενίστα

Ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολος, έδωσε εξήγηση για το ξέσπασμα του κορυφαίου τενίστα στη μητέρα του, στον αγώνα με τον Ρώσο Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Οι έντονες παρατηρήσεις και οι βαριές κουβέντες που είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη μητέρα του, η οποία του μίλησε στα ρωσικά κατά τη διάρκεια ενός μπρέικ που δέχθηκε από τον Ντανίλ Μεντβέντνεφ στο Open της Ρώμης, έκαναν το γύρο του διαδικτύου και προκάλεσαν σάλο.

Αμέσως μετά τον έντονο διαπληκτισμό ανάμεσα στον Τσιτσιπά και τη μητέρα του, τα σχόλια στα social media

πήραν φωτιά. Ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολος, σχολίασε το περιστατικό και έδωσε εξήγηση για το ξέσπασμα του διάσημου τενίστα στη μητέρα του. Σε δήλωσή του, υποστηρίζει ότι μια ενδοοικογενειακή ένταση της στιγμής, και είχε να κάνει και με το γεγονός ότι ο Τσιτσιπάς αγωνιζόταν απέναντι σε Ρώσο τενίστα.

«Το ατυχές συμβάν που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, δεν είναι τίποτα παρά μόνο μία ένταση μεταξύ μητέρας και γιου. Η μητέρα του λειτούργησε με το αίσθημα της μάνας και προσπάθησε να βοηθήσει το παιδί της. Ο στέφανος ήθελε να δείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει μόνος του σε αγώνα χωρίς την υποστήριξη της μητέρας του, γιατί δεν ήθελε να δείξει τις ευαίσθητες πτυχές του στον αντίπαλο», ανέφερε ο Απόστολος Τσιτσιπάς σύμφωνα με τον Mega.

#ΣΤΕΦΑΝΟΣ_ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ #ΠΑΤΕΡΑΣ #ΜΗΤΕΡΑ #ΞΕΣΠΑΣΜΑ #ΤΕΝΙΣΤΑΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Στέφανος Τσιτσιπάς,stefanos tsitsipas