Γιατί o Κώστας Μπακογιάννης είπε «σίφουνα» τον Μάκη Βορίδη

Η πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης χτύπησε ξανά «κόκκινο».

Ωστόσο, αυτή τη φορά η πολιτική «μάχη» δόθηκε στο ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΕ, το οποίο πραγματοποιήθηκε χθες στο Βόλο. Σημείο «τριβής» ήταν τα πεπραγμένα στον τομέα της τοπικής αυτοδιοίκησης, με τον Κώστα Ζαχαριάδη να εκπροσωπεί τον ΣΥΡΙΖΑ, επιχειρώντας να υπερασπιστεί τις πολιτικές που ακολούθησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

– ΑΝΕΛ. Απέναντι του, όμως, βρέθηκε ο νυν υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης.

«Το σύστημά σας κόντεψε να διαλύσει την Αυτοδιοίκηση με την απλή αναλογική και πρέπει να ξέρουμε ποια θέση θα έχετε στο εξής. Θα παραμείνετε υπέρ της απλής αναλογικής; Ποιο σύστημα υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ; Πρέπει να μας το πει. Το ίδιο πρέπει να κάνουν και τα άλλα κόμματα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάκης Βορίδης.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος λαμβάνοντας τον λόγο, κατάφερε να περιγράψει την παρέμβαση του υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη με μια μόνο λέξη!

"Βεβαίως το δίλημμα είναι ξεκάθαρο. Το γνωρίζουμε όλοι. Δεν χρειαζόταν να περάσει καν από δω ο "σίφουνας" Βορίδης και να τα σαρώσει όλα" σημείωσε ο Κ. Μπακογιάννης που άσκησε και κριτική λέγοντας :«Πως εδώ και χρόνια και ενώ το συγκεντρωτικό μοντέλο στην Τ. Α έχει κάνει τους δήμους να μοιάζουν με απροστάτευτα τέκνα με το χέρι απλωμένο αλλά από την άλλη ο μεγαλύτερος τζαμπατζής στο Δήμο Αθηναίων είναι τα υπουργεία που δεν πληρώνουν τα δημοτικά τέλη!»

#ΚΩΣΤΑΣ_ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ #ΜΑΚΗΣ_ΒΟΡΙΔΗΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα