Νέα αποκάλυψη για την Κιβωτό του Κόσμου: Η δομή της Καλαμάτας λειτουργεί χωρίς άδεια -Η σχέση της πρεσβυτέρας με την δωρήτρια

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την Κιβωτό του Κόσμου και τις διάφορες δομές που είναι σε λειτουργία σε όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα η δομή της Καλαμάτας λειτουργεί χωρίς να έχει άδεια.

Συγκεκριμένα χωρίς άδεια λειτουργίας είναι αυτή τη στιγμή η Κιβωτός του Κόσμου στην Καλαμάτα. Σύμφωνα με το mega δε, παρά τις πολλές επισημάνσεις

από τον δήμο Καλαμάτας αλλά και την περιφέρεια της Πελοποννήσου προς την οργάνωση, κανένας αρμόδιος, ούτε και ο πατήρ Αντώνιος, δεν ασχολήθηκε για να γίνουν οι νόμιμες διαδικασίες.

Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε στο mega και ο Διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Υπενθυμίζεται πως η δομή στην Καλαμάτα αποτελεί δωρεά της οικογένειας Καρέλια.

Επιπλέον παρουσιάστηκε και το έγγραφο που είχε στείλει ο δήμος Καλαμάτας προς την Κιβωτό του Κόσμου στο παράρτημα της Καλαμάτας προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής των δικαιολογητικών για την έκδοση της αδείας. Ωστόσο, η μη κυβερνητική οργάνωση δεν υπάκουσε ποτέ στις εκκλήσεις των φορέων.

Ο λόγος που κανένας δεν προέβη σε λουκέτο της δομής είναι όπως λένε, επειδή φιλοξενούνταν παιδιά και δεν ήθελαν να μείνουν στον δρόμο.

Η πρώτη αντίδραση της κα. Μίνα Σπυροπούλου – Καρέλια

Η πρώτη δημόσια τοποθέτηση της δωρήτριας του οικήματος που στεγάζεται η δομή της «Kιβωτού του Κόσμου» στην Καλαμάτα κ. Καρέλια, κάνει λόγο για «προβλήματα, πριν ακόμα ξεκινήσει επίσημα η λειτουργία της δομής», η οποία ξεκίνησε την λειτουργία της χωρίς να έχει αδειοδοτηθεί.

Σύμφωνα με την ερτ, η κ. Μίνα Σπυροπούλου – Καρέλια ανέφερε πώς η επικοινωνία της με την πρεσβυτέρα και τον πατέρα Αντώνιο ήταν «προβληματική».

Όπως υποστηρίζει η ίδια, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την πρεσβυτέρα, η τελευταία της ζήτησε να κατασκευαστεί χώρος για θεατρικές παραστάσεις μέσα στην έκταση 30 στρεμμάτων που παραχωρήθηκε στην "Κιβωτό" και όταν η κ. Καρέλια δεν συναίνεσε, η πρεσβυτέρα διέκοψε την επικοινωνία.

Σε προσπάθεια της δωρήτριας να επικοινωνήσει ξανά με την πρεσβυτέρα, στο τηλέφωνο απάντησε ο οδηγός της.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η κ. Καρέλια στα ΜΜΕ, η δομή της Καλαμάτας ξεκίνησε να λειτουργεί πριν ακόμα λάβει την επίσημη άδεια. Η ίδια συμπλήρωσε ότι δεν επιθυμεί να πάρει πίσω την δωρεά του χώρου, αλλά ζητά να υπάρχει κρατικός έλεγχος στην δομή.

#ΚΙΒΩΤΟΣ_ΤΟΥ_ΚΟΣΜΟΥ #ΠΑΤΗΡ_ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα