Δικηγόρος οικογένειας Αντώνη για Blue Horizon: «Θα πουν ότι δεν τον έσπρωξε, αλλά... γλίστρησε»

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η Ελλάδα το περιστατικό με τον θάνατο του 36χρονου στον Πειραιά, όταν πλήρωμα του καραβιού Blue Horizon τον έσπρωξε και έπεσε στο νερό με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Αντώνη, Απόστολος Λύτρας, μίλησε στον ΣΚΑΪ το πρωί της Πέμπτης και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, νομίζω ότι υπήρχε άμεσος δόλος εγώ,

αλλά εν πάση περιπτώσει και συνέργεια στην ανθρωποκτονία, επισύρει πολύ μεγάλες ποινές».

«Μόλις απολογηθούν, θα δηλώσουμε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας, θα πάρουμε αντίγραφα της δικογραφίας να δούμε τι έχουν πει στην απολογία τους και θα πράξουμε τα δέοντα», σημείωσε.

«Μην ξεχνάτε και την ανακοίνωση που έκανε το πλοίο και μετά την ανακοίνωση έφυγαν ελεύθεροι και ωραίοι. Υπάρχει θέμα με το Λιμενικό, ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα, για το ότι δεν υπήρχε κανένας από το Λιμενικό, έτσι έχω πληροφορηθεί.

Θα στραφούμε αργότερα κατά της εταιρείας. Η εταιρεία σε κάθε περίπτωση έχει ευθύνη, για τους υπαλλήλους της, είναι υπάλληλοι αυτής της εταιρείας, εξήγησε ο ίδιος.

«Δεν θέλω να γίνω μάντης, αλλά αυτό που έχω πληροφορηθεί ότι θα ισχυριστούν ότι δεν τον έσπρωξε ο συγκεκριμένος, αλλά γλίστρησε στην μπουκαπόρτα. Να πω όμως κάτι, δεν νομίζω ότι είναι έτσι ο Έλληνας ναυτικός. Είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό», τόνισε.

#BLUE_HORIZON #ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ #ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ_ΛΥΤΡΑΣ #ΝΕΚΡΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα