Δίκη Τζόνι Ντεπ: Η Κέιτ Μος διέψευσε την Άμπερ Χερντ – «Ποτέ δεν με κλώτσησε και δεν με πέταξε από καμιά σκάλα» (βίντεο)

Με βιντεοσύνδεση κατέθεσε η Κέιτ Μος στην πολύκροτη δίκη του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ, σε μια κίνηση-έκπληξη από τη νομική ομάδα του διάσημου ηθοποιού.

Η Κέιτ Μος, που υπήρξε ζευγάρι με τον Τζόνι Ντεπ τη δεκαετία του 1990, κλήθηκε για κατάθεση από τους δικηγόρους του διάσημου ηθοποιού, που εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι το όνομά της από την Άμπερ Χερντ κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της την περασμένη εβδομάδα.

Η ηθοποιός είχε περιγράψει ότι άκουσε μια φήμη ότι ο Ντεπ έσπρωξε την Κέτι Μος από μια σκάλα, στην Τζαμάικα.

«Θυμήθηκα

που είχα ακούσει ότι έσπρωξε μια πρώην φίλη του, την Κέιτ Μος, κάτω από τις σκάλες. Είχα ακούσει αυτή τη φήμη από δύο άτομα και ήταν φρέσκια στο μυαλό μου», είχε δηλώσει στην κατάθεσή της.

{https://youtu.be/NRofBK0akXM}

Σε μία από τις πιο σύντομες καταθέσεις σε ολόκληρη τη δίκη, η Κέιτ Μος κατέρριψε μέσα σε τρία λεπτά τον ισχυρισμό της Άμπερ Χερντ.

«Ποτέ δεν με έσπρωξε, δεν με κλώτσησε και δεν με πέταξε από καμιά σκάλα», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε αργότερα, η ίδια γλίστρησε στη σκάλα, καθώς τα σκαλιά ήταν βρεγμένα. Εκείνος όχι μόνο τη βοήθησε να σηκωθεί, αλλά ανέλαβε και την φροντίδα της.

«Φεύγαμε από το δωμάτιο, ο Τζόνι έφυγε πριν από εμένα και προηγουμένως, είχε καταιγίδα. Καθώς έβγαινα από το δωμάτιο, κατέβηκα τις σκάλες και γλίστρησα, πόνεσε η πλάτη μου. Ούρλιαξα, γιατί δεν ήξερα τι μου είχε συμβεί και πονούσα πολύ. Γύρισε τρέχοντας για να με βοηθήσει και με μετέφερε πίσω στο δωμάτιό μου και ζήτησε ιατρική βοήθεια», δήλωσε το μοντέλο.

{https://youtu.be/AmfetXakOsc}

Η πολύκροτη δίκη

Ο Τζόνι Ντεπ και η πρώην σύζυγός του, Άμπερ Χερντ, αναμετρώνται σε μια δίκη σίριαλ για συκοφαντική δυσφήμιση που ξεκίνησε στη Βιρτζίνια στις 11 Απριλίου, κατηγορώντας ο ένας τον άλλον για σωματική και συναισθηματική κακοποίηση.

Ο Ντεπ, 58 ετών, μήνυσε την πρώην σύζυγό του, 36 ετών, ζητώντας 50 εκατομμύρια δολάρια σχετικά με ένα άρθρο που έγραψε το 2018 στην Washington Post και στο οποίο ισχυριζόταν ότι υπήρξε θύμα ενδοοικογενειακής κακοποίησης. Το άρθρο δεν ανέφερε ονομαστικά τον Ντεπ, αλλά ο ηθοποιός λέει ότι οι ισχυρισμοί ακρωτηρίασαν την καριέρα του και τον έκαναν παρία στο Χόλιγουντ.

Η Χερντ άσκησε ανταγωγή κατά του πρώην συζύγου της ζητώντας από την πλευρά της 100 εκατομμύρια δολάρια, κατηγορώντας τον ίδιο και τον πρώην δικηγόρο του ότι συνωμότησαν για να την «καταστρέψουν και να τη δυσφημίσουν». Μέρος αυτής της αγωγής στηρίζεται στο γεγονός πως η ηθοποιός υποστήριξε πως η υπερασπιστική γραμμή του αντιδίκου της στοίχισε σε χρήματα από το sequel, ενώ κινδύνευσε ακόμη και να χάσει τον ρόλο τη νέα ταινία Aquaman 2.

#ΔΙΚΗ #ΤΖΟΝΙ_ΝΤΕΠ #ΑΜΠΕΡ_ΧΕΡΝΤ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Δίκη Τζόνι Ντεπ, Κέιτ Μος, Άμπερ Χερντ – Ποτέ,diki tzoni ntep, keit mos, aber chernt – pote