Sms Τσίπρα στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

«Σε ευχαριστώ από καρδιάς για τη συμμετοχή στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. 152.193 ταχυδρόμοι στείλαμε μήνυμα πολιτικής αλλαγής. Θα προχωρήσουμε μαζί για τη νίκη».

Αυτό το μήνυμα έφθασε σήμερα το απόγευμα στα κινητά τηλέφωνα όλων όσοι συμμετείχαν στις πρόσφατες εσωκομματικές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και για την ακρίβεια στην κάλπη για την ανάδειξη του Προέδρου

του κόμματος.

Το μήνυμα στάλθηκε ηλεκτρονικά και φέρει την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα.

Επί της ουσίας είναι το πρώτο βήμα της Κουμουνδούρου κυρίως προς την πλευρά των νέων μελών που γράφτηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ώστε να τούς φέρει πιο κοντά στο κόμμα.

Σε πολιτικό επίπεδο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία υπονοεί ότι ο στόχος να μετατραπούν τα εκλογικά τμήματα «ταχυδρομεία» επετεύχθη και ότι τα μέλη του κόμματος κατάφεραν ως «ταχυδρόμοι» να στείλουν στην κυβέρνηση το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής με προοπτική για την εκλογική νίκη.

Την Κυριακή συνεδριάζει η νεοεκλεγείσα Κεντρική Επιτροπή του κόμματος χωρίς ακόμη ο Αλέξης Τσίπρας να έχει ανοίξει τα χαρτιά του ως προς τις προθέσεις του για το νέο γραμματέα.

Ένα από τα ισχυρότερα σενάρια θέλει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να προτείνει εκ νέου τον Δημήτρη Τζανακόπουλο για τον θεσμικό αυτό ρόλο.

Έχει τη σημασία του όμως το ποια θα είναι η συνολικότερη πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για τη νέα Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία η οποία κατά τις πληροφορίες θα αποτελείται από 31 μέλη.

Επίσης, δεν έχει διασαφηνιστεί εάν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θελήσει να ανακατέψει την τράπουλα και στους τομείς της κοινοβουλευτικής ομάδας δίνοντας νέες αρμοδιότητες στους τομεάρχες ή και σε άλλους βουλευτές.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Sms Τσίπρα, ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία,Sms tsipra, syriza-proodeftiki symmachia