ΑΣΕΠ: Η 2ΕΓ έριξε το asep.gr

Προβλήματα στην πρόσβαση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του ΑΣΕΠ παρουσιάζονται από νωρίς σήμερα το πρωί της Τρίτης 25/02. Ο λόγος είναι ότι αύριο λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων από τους εκπαιδευτικούς για την προκήρυξη 2ΓΕ/2019

Πριν λίγες ημέρες και λόγω των εργασιών συντήρησης της πληροφοριακής υποδομής της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης κατά το διάστημα από 22-2-2020 έως και 23-2-2020 το ΑΣΕΠ είχε

δώσει παράταση στην προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής της προκήρυξης 2ΓΕ/2019  μέχρι την 26 Φεβρουαρίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00.

Από σήμερα το πρωί όμως οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΑΣΕΠ είναι απροσπέλαστες. Πηγές του ΑΣΕΠ που επικοινώνησαν τα Dikaiologitika News αναφέρουν ότι αυτή την στιγμή το πρόβλημα είναι στην διαδικασία της αποκατάστασης και ήδη οι αρμόδιοι καταβάλουν κάθε προσπάθεια για την επίλυση του. Σε κάθε περίπτωση όμως αν αυτή η δυσχέρεια στην πρόσβαση του συστήματος στο asep.gr συνεχιστεί και δεν αποκατασταθεί, τότε η ηγεσία της Ανεξάρτητης Αρχής θα εξετάσει τυχόν ανάγκη για νέα παράταση.

Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο ΑΣΕΠ. Ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης και η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής της εμφανίζονται στη «Λίστα ηλεκτρονικών αιτήσεων». Ανάλογη ειδοποίηση αποστέλλεται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) που δήλωσαν οι υποψήφιοι. Παράλληλα, η ηλεκτρονική αίτηση παρέχεται σε εκτυπώσιμη μορφή.

Να υπενθυμίσουμε ότι η προκήρυξη 2ΓΕ/2019, αφορά τους υποψηφίους εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης κατηγορίας ΠΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα