Χάρης Ρώμας : Ο πατέρας μου μού απαγόρευσε να χρησιμοποιώ το όνομά του

08:30 25/2/2020 - Πηγή: In.gr

Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη, ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωή του, μιλώντας μεταξύ άλλων για τις σπουδές στην Ιατρική, τον άγνωστο γάμο του αλλά και τη διαδρομή του από την κρατική τηλεόραση μέχρι τα παρασκήνια της επιτυχημένης σειράς, «Το καφέ της Χαράς».

Η συγκίνηση του ηθοποιού μιλώντας για τους γονείς του

«Ο πατέρας μου μού απαγόρευσε να χρησιμοποιώ το όνομά του», είπε ο Χάρης Ρώμας εξηγώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου γιατί δεν έκανε καριέρα με το πατρικό του όνομα, που είναι Ρασσιάς.

Όπως είπε, ο πατέρας του του απαγόρευσε

να το χρησιμοποιεί εάν δεν ασχολιόταν με την Ιατρική.

«Η συμφιλίωση με τον πατέρα μου ήρθε γιατί κατάλαβα ότι θα πεθάνει. Ήμασταν και οι δύο πολύ αμήχανοι, ήρθαμε κοντά συναισθηματικά» είπε.

Ο Χάρης Ρώμας εξήγησε πώς έφυγε νωρίς από το σπίτι για να μην έρθει σε σύγκρουση με τον πατέρα του και τελικά συμφιλιώθηκαν λίγο πριν πεθάνει περνώντας χρόνο μαζί στο σπίτι τους στην Κινέττα.

Η στιγμή που «λύγισε» στον αέρα

Ο διάσημος δημιουργός και πρωταγωνιστής αναφέρθηκε σε μία συνάντηση που είχε με ένα από τα παιδιά της «Ελπίδας», του γνωστού συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο του οποίου ηγείται η Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Ο Χάρης Ρώμας, φανερά συγκινημένος, αποκάλυψε πως αυτό το 15χρονο κορίτσι του είπε: «Κύριε Ρώμα, θέλω να σας πω ότι είστε το μοναδικό πράγμα που με κάνει ευτυχισμένη μέσα σε όλο αυτό που περνάω».

«Τα ‘χασα! Φεύγοντας σκέφτηκα ότι τελικά κάτι κάνουμε κι εμείς» σχολίασε ο Χάρης Ρώμας.

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε  και για τις άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι γράφει και τραγούδια και μάλιστα ένα από αυτά είναι των τίτλων του «Καφέ της Χαράς» και ένα άλλο γράφτηκε για τη Γλυκερία, η οποία μίλησε στην εκπομπή με τα καλύτερα λόγια τον ηθοποιό και εξήρε το ταλέντο του.

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή ο Χάρης Ρώμας παραδέχτηκε ότι εδώ και χρόνια είναι σε μια σχέση βαθιάς αγάπης, όπως την αποκάλεσε και ότι δεν θα μπορούσε να είναι ισορροπημένος χωρίς αυτήν.

Αποκάλυψε δε ότι σε νεαρή ηλικία υπήρξε παντρεμένος και έφυγε από αυτόν τον γάμο, προξενώντας δυσαρέσκεια στην κοπέλα. Μάλιστα την ξανασυνάντησε μετά από χρόνια και διηγήθηκε τον σχεδόν αστείο τρόπο που έγινε η συνάντηση αυτή.

Τέλος ομολόγησε ότι παρότι το είχε σκεφτεί στο παρελθόν δεν θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί διότι δεν διαθέτει χρόνο για να του αφιερώσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα