Πρέπει κάποτε να ερωτευτείς έναν Τοξότη

09:38 25/2/2020 - Πηγή: In.gr

Ο Τοξότης, είναι ο γνωστός ταξιδιάρης που θέλει να βρίσκεται σε περιπέτειες και να μπαίνει σε διαδικασία που θα κάνει καινούργιες ανακαλύψεις. Είναι το ζώδιο που κατά βάση έχει πολλή αισιοδοξία.

Γιατί είναι ιδιαίτερος ο έρωτας με έναν Τοξότη;

Μα είναι προφανές. Ποιος δε θα ήθελε να μπει στη διαδικασία να ταξιδέψει και να περάσει όμορφες στιγμές με κάποιον, πηγαίνοντας σε άλλα μέρη και περνώντας ξεχωριστό χρόνο; Ποιος δε θα ήθελε να έχει δίπλα του κάποιον αισιόδοξο άνθρωπο που θα τον στηρίζει στα δύσκολα με την αισιοδοξία του;

Ω ναι, αυτός είναι ο Τοξότης. Μην περιμένεις να

αφήσει την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις, να σε καταβάλει στο μέλλον. Το σίγουρο είναι ότι θα σε στηρίζει και θα είναι συνέχεια δίπλα σου με αποτέλεσμα να τον λατρέψεις ακόμη περισσότερο.

Σεξ

Μην περιμένεις συναισθηματικό έρωτα με τον Τοξότη. Κατά βάση κάνει σεξ. Του αρέσει να εκφράζει το πάθος και τον ερωτισμό που νιώθει για εσένα μέσα από το ερωτικό σας κρεβάτι. Δε θα μπορούσες να έχεις κάτι καλύτερο από αυτό.

Κάποιον με τον οποίον θα περνάς τέλεια στο κρεβάτι και που εκείνος θα σου καλύπτει τις ερωτικές ανάγκες. Δεν πρόκειται να βαρεθείς ποτέ τον εραστή Τοξότη. Βρίσκει συνέχεια τρόπους και εναλλακτικές για να σε κάνει να έρθεις σε οργασμό. Και να είσαι σίγουρη, προτεραιότητά του θα είναι να ικανοποιηθείς εσύ.

Δε θα βαριέσαι ποτέ…

Είναι δεδομένο αυτό. Εκεί που θα νιώθεις ότι η σχέση πάει να γίνει ρουτίνα, εκεί θα βρίσκει μια καινούργια ιδέα που θα την κάνει να ανανεώνεται με αποτέλεσμα να βλέπεις τα πράγματα σχεδόν πάντα πιο αισιόδοξα.

Εκεί που θα λες ότι βαριέσαι να βγεις, θα σε πείθει να βγαίνετε για βόλτα ή να πηγαίνετε μια εκδρομή και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να περνάς τέλεια. Γενικά μην περιμένεις ποτέ να βαρεθείς με έναν Τοξότη. Όλα θα είναι ιδανικά μαζί του εκτός αν τον πιάσει ο εγωισμός του. Εκεί είναι δύσκολος χαρακτήρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα