Ολυμπιακός: Δοκιμές και κλειστά χαρτιά από Γκαρσία


Κλειστά χαρτιά κράτησε ο προπονητής του Ολυμπιακού Όσκαρ Γκαρσία στις τελευταίες προπονήσεις στου Ρέντη το σαββατοκύριακο, ενόψει του ματς της Δευτέρας κόντρα στη Λαμία στο Καραϊσκάκη.

Παρόλο που έγινε αρκετή δουλειά στο κομμάτι της τακτικής και δοκίμασε αρκετά

πράγματα, ο Ισπανός τεχνικός δεν θέλησε να αποκαλύψει τα πλάνα του, οπότε μονάχα εκτιμήσεις μπορούν να γίνουν ως προς το πιθανό σχήμα που θα παρατάξει στο τελευταίο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής.

Ο Προτό θα είναι στο τέρμα, ο Φιγκέιρας αναμένεται να παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας, ίσως και στο τελευταίο παιχνίδι του πριν αποχωρήσει για τη Μπράγκα, ενώ ο Κούτρης λογικά θα βρεθεί στο αριστερό. Ο Ένγκελς θα είναι σίγουρα βασικός, ενώ στις ασκήσεις τακτικής ο Νικολάου ήταν ο παρτενέρ του Βέλγου, αφού ο Σισέ είναι εκτός με κάρτες.

Ρομαό και Ζιλέ είναι οι υποψήφιοι αμυντικοί μέσοι (σ.σ. τιμωρημένος είναι και ο Ταχτσίδης), ενώ ο Φορτούνης θα έχει τον ρόλο οργανωτή. Κάτι που σημαίνει ότι ο Μιραλάς σε αυτό το ματς δεν θα έχει ρόλο δεύτερου επιθετικού όπως στο 4-4-2 κόντρα στον Πλατανιά για το Κύπελλο, αλλά αντίθετα θα μετατοπιστεί στις θέσεις των εξτρέμ. Σεμπά και Μάριν διεκδικούν την άλλη θέση των μεσοεπιθετικών, ενώ μάλλον μοιρασμένες είναι πιθανότητες ανάμεσα σε Ανσαριφάρντ και Τζούρτζεβιτς για την κορυφή της επίθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα