Σε απεργιακό κλοιό σήμερα η χώρα -Ποιοι συμμετέχουν -Τι θα γίνει με τα ΜΜΜ
Απεργιακές κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα σήμερα ενόψει της ψήφισης του Πολυνομοσχεδίου.
Ακινητοποιημένα θα μείνουν όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: μετρό, ηλεκτρικός, τραμ, λεωφορεία
Κανονικά θα εκτελούνται τα δρομολόγια στο σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας και στον προαστιακό σιδηρόδρομο, αντίθετα λόγω της τρίωρης στάσης εργασίας που έχουν εξαγγείλει για την ίδια ημέρα οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, καμία πτήση δεν θα πραγματοποιηθεί από και προς το ελληνικό αεροδρόμιο, μεταξύ 12:00 – 25:00, ενώ θα υπάρξουν και τροποποιήσεις των ωρών πτήσεων.
Στάση εργασίας για όλο το Δημόσιο κήρυξε η ΑΔΕΔΥ από τις 12 το μεσημέρι έως τη λήξη του ωραρίου. Την ίδια ημέρα στις 12:30 διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία προς τη Βουλή. Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να πάρουν μαζικά μέρος στις συγκεντρώσεις και στα συλλαλητήρια που θα διοργανωθούν σε όλη τη χώρα.
Επίσης, η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. αποφάσισε τη συμμετοχή των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στις κινητοποιήσεις. Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. κηρύσσει Πανελλαδική Στάση Εργασίας για το προσωπικό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από τις 11:00 το πρωί έως τη λήξη του ωραρίου και καλεί ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στις 12:30 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, στην Πλατεία Κλαυθμώνος, και στην πορεία προς τη Βουλή που θα ακολουθήσει, όπως και στα Συλλαλητήρια Διαμαρτυρίας που θα γίνουν σε άλλες πόλεις της χώρας.
H ΟΛΜΕ (Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης) έχει κηρύξει τρίωρη στάση εργασίας (9 π.μ.-12 μ.), ενώ μαζί με τη τρίωρη στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ που ακολουθεί την ίδια ημέρα, η κινητοποίηση των καθηγητών γυμνασίων και λυκείων γίνεται 24ωρη.
Tην κήρυξη 4ωρης διευκολυντικής στάσης εργασίας επιπλέον της στάσης εργασίας της ΑΔΕΔΥ ανακοίνωσε η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας.
Με απόφαση της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, η οποία συνεδρίασε εκτάκτως την Κυριακή στην Αθήνα, τη Δευτέρα θα απέχουν πανελλαδικά οι δικηγόροι –εκτός από τους δικηγόρους της Αθήνας– από τα καθήκοντά τους, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για την υποχρεωτική διαμεσολάβηση.
Το ΠΑΜΕ καλεί εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους και τη νεολαία σε συλλαλητήριο στις 18:00 στην Ομόνοια.
Οι τράπεζες σήμερα θα είναι ανοικτές.
The post Σε απεργιακό κλοιό σήμερα η χώρα -Ποιοι συμμετέχουν -Τι θα γίνει με τα ΜΜΜ appeared first on Aftodioikisi.gr.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Δείτε ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του LIDL...
- Σε κατάσταση σοκ η τραγουδίστρια! Αδελφός Ελληνίδας τραγουδίστριας κάνει πεζοδρόμιο - Πως συστήνεται;
- Αμπάς: Χαστούκι του αιώνα η ειρηνευτική πρόταση του Τραμπ
- Το «αιχμηρό» σκίτσο του Αρκά για την παραίτηση Ζουράρι
- Έφυγε από τη ζωή η Θεσσαλονικιά δημοσιογράφος Κύα Τζήμου
- Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα παιδιά που γεννιούνται τον χειμώνα
- Σε απεργιακό κλοιό σήμερα η χώρα -Ποιοι συμμετέχουν -Τι θα γίνει με τα ΜΜΜ
- «Ο Τραμπ έριξε το χαστούκι του αιώνα»
- Έφυγε από τη ζωή ο καθηγητής του ΑΠΘ Παύλος Πανταζής
- Συντάξεις: Δείτε πώς θα πάρετε επιστροφή έως 688 ευρώ
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Aftodioikisi
- Σε απεργιακό κλοιό σήμερα η χώρα -Ποιοι συμμετέχουν -Τι θα γίνει με τα ΜΜΜ
- Αιτωλοακαρνανία: «Δολοφονία 100% ο θάνατος της 44χρονης», λέει ιδιωτικός ερευνητής
- Κέρκυρα: Συλλήψεις για διακίνηση κοκαΐνης
- Καλιφόρνια: Τουλάχιστον 20 νεκροί από κατολισθήσεις λάσπης
- Εξετάζεται η απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. για την κράτηση Τούρκου στρατιωτικού
- Λεβέντης: Αν ήμουν κυβέρνηση, θα την έριχνα για το θέμα της Μακεδονίας
- Ράμα: Βούληση για επίλυση όλων των προβλημάτων με την Ελλάδα

- Τελευταία Νέα Aftodioikisi
- Σε απεργιακό κλοιό σήμερα η χώρα -Ποιοι συμμετέχουν -Τι θα γίνει με τα ΜΜΜ
- Καλιφόρνια: Τουλάχιστον 20 νεκροί από κατολισθήσεις λάσπης
- Εξετάζεται η απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. για την κράτηση Τούρκου στρατιωτικού
- Κέρκυρα: Συλλήψεις για διακίνηση κοκαΐνης
- Αιτωλοακαρνανία: «Δολοφονία 100% ο θάνατος της 44χρονης», λέει ιδιωτικός ερευνητής
- Λεβέντης: Αν ήμουν κυβέρνηση, θα την έριχνα για το θέμα της Μακεδονίας
- Ράμα: Βούληση για επίλυση όλων των προβλημάτων με την Ελλάδα
- Ιονία Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Αντιρρίου
- Αποστόλου: Κάλεσμα σε αγρότες για επίλυση προβλημάτων
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Χωρίς μέσα μαζικής μεταφοράς σήμερα η Αθήνα – Τροποποιήσεις πτήσεων
- Άστατος, αλλά βελτιωμένος σήμερα ο καιρός στην Κρήτη
- Λιαργκόβας: Νέο έτος, χωρίς μνημόνια
- Φρίκη από τον πόλεμο των καρτέλ ναρκωτικών στο Μεξικό: Βρέθηκαν 9 διαμελισμένα πτώματα σε αυτοκίνητο
- Καιρός: Κρύο, χιόνια και βροχές
- Ο καιρός σήμερα στη Θεσσαλονίκη
- Βροχές το επόμενο τριήμερο- Οι περιοχές που επηρεάζονται
- Η Μυρτώ ξανά στο γήπεδο: Το ξεχωριστό δώρο από τους παίκτες του Παναθηναϊκού
- Σκοπιανό: Το 68% λέει «όχι» σε όνομα με χρήση του όρου «Μακεδονία»
- Αγώνας δρόμου πριν το Eurogroup για τα προαπαιτούμενα