Μανωλιουδάκης στον ΣΠΟΡ FM: «Το συμμάζεμα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός μπορεί να φέρει νέες εξελίξεις το καλοκαίρι»


Είναι δεδομένο πως η συμφωνία Αλαφούζου – Γιαννακόπουλου για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, χάλασε σε μεγάλο βαθμό στο θέμα της φετινής χρήσης και των οικονομικών δεδομένων της φετινής χρονιάς.

Διότι, ανάμεσα στην πλευρά Αλαφούζου και στην πλευρά Γιαννακόπουλου, υπάρχει σημείο επαφής για τα συνολικά χρέη, αλλά όχι για το άνοιγμα που περιλαμβάνει και το κόστος της φετινής χρονιάς.

Ωστόσο, όπως ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM ο Κώστας Μανωλιουδάκης, δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα

δεδομένα στο τέλος της σεζόν, αφού από το καλοκαίρι μπορεί να δημιουργηθεί η φόρμουλα για την είσοδο του Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ.

Για να συμβεί όμως αυτό, είναι δεδομένο πως πρέπει να γίνει συμμάζεμα στα οικονομικά, κάτι που θα συμβεί από την παρούσα διοίκηση. Ο Γιάννης Αλαφούζος, δεν έχει σκοπό να φύγει νύχτα από τον Παναθηναϊκό και το έχει αποδείξει με τη στάση του όλο αυτό το διάστημα, οπότε θα φροντίσει ώστε να χαμηλώσει το κόστος της φετινής χρήσης, ενόψει φυσικά και της διαδικασίας αδειοδότησης τον προσεχή Μάρτη.

Αν αμβλυνθεί λοιπόν το «αγκάθι» ίσως να υπάρξουν νέες επαφές, δεδομένου ότι ο Γιαννακόπουλος είναι ο μόνος που έχει δείξει ενδιαφέρον.

Πηγή: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα