Αυτή είναι η..βόμβα Μαρινάκη - Θα τα καταφέρει;


Μπορεί ο Κέβιν Μιραλάς να μην έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό, αφού έχει σκοράρει μόνο μια φορά και δεν έχει πιάσει επ’ ουδενί τα παλιά στάνταρ απόδοσής του, όμως διατηρεί ακόμα ελπίδες για συμμετοχή στο επερχόμενο Μουντιάλ.

Το όνομα του εξτρέμ των Ερυθρολεύκων

δεν έχει χάσει ακόμα την αίγλη του και απόδειξη για αυτό είναι το γεγονός ότι κλήθηκε στην εθνική Βελγίου για τα φιλικά παιχνίδι του Μαρτίου και θα έχει την ευκαιρία να παλέψει για μια θέση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πάντως, η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν είναι απαραίτητα καλή για τον Ολυμπιακό, αφού το γεγονός ότι ο Μιραλάς παραμένει εν ενεργεία διεθνής κρατά ψηλά τις μετοχές του και συνεπώς την τιμή του. Θυμίζουμε ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν τον διεθνή άσο στο ρόστερ τους ως δανεικό από την Έβερτον, ενώ οι Άγγλοι υποστηρίζουν ότι στο συμβόλαιό του υπάρχει οψιόν αγοράς.

Ο Βέλγος άσος αποτελεί την αδυναμία του Βαγγέλη Μαρινάκη και-εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ο Ολυμπιακός θα διαπραγματευτεί για την αγορά του το καλοκαίρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα