Ύποπτος φάκελος με «άσπρη σκόνη» στο σπίτι του υιου Τραμπ-Στο νοσοκομείο η σύζυγός του

Σε επιφυλακή τέθηκαν οι αρχές στη Νέα Υόρκη καθώς άγνωστος έστειλε φάκελο με ύποπτη λευκή σκόνη στο διαμέρισμα, στην East 54th Street του Μαχνάταν, που κατοικεί ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ μαζί με τη σύζυγό του, Βανέσα.

Η τελευταία άνοιξε τον φάκελο που έλαβε λίγο μετά τις 10 το πρωί (τοπική). Μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβαινε ειδοποίησε τις αρχές. Η γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς κυρίως λόγους, μαζί με άλλα δύο άτομα. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, άπαντες είναι καλά στην υγεία τους.

Μεταξύ των

τριών αυτών προσώπων ήταν και η μητέρα της Βανέσα Τραμπ, αν και δεν διαμαρτυρήθηκε για συμπτώματα, τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας.

Οι αμερικανικές αρχές παραμένουν σε επιφυλακή για το ενδεχόμενο αποστολής επιστολών με λευκή σκόνη από το 2001, όταν φάκελοι που εμπεριείχαν άνθρακα είχαν σταλεί σε ΜΜΕ και αμερικανούς νομοθέτες, με αποτέλεσμα τον θάνατο 5 ανθρώπων.

Η Μυστική Υπηρεσία (Secret Service), που είναι επιφορτισμένη με την προστασία των μελών της προεδρικής οικογένειας, συμμετέχει στις έρευνες, όπως γνωστοποίησε ο εκπρόσωπος τύπου Τζέφρι Άνταμς. Προς το παρόν ο Λευκός Οίκος δεν έχει σχολιάσει το περιστατικό.

Το συγκρότημα διαμερισμάτων όπου εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα βρίσκεται στην πολυτελή συνοικία του Μανχάταν Σάτον Πλέις, κοντά στο Ιστ Ρίβερ. Το διαμέρισμα ενδεχομένως είναι η οικία της μητέρα της Βανέσας Τραμπ, μετέδωσαν αμερικανικά ΜΜΕ.

Η Βανέσα Τραμπ, πρώην μοντέλο, και ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ έχουν πέντε παιδιά.

JUST-IN: All of the people appear to be fine, investigation launched — officials https://t.co/vSix1Q7OVQ

— RT (@RT_com) 12 Φεβρουαρίου 2018

Πηγή: RT, ABC7NY

Φωτογραφία: Jonathan Ernst / Reuters

Keywords
Τυχαία Θέματα