«Ξεσπάθωσε» ο Πολάκης κατά του προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ

«Άστραψε και βρόντηξε» κατά του προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πούλη ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, με αφορμή την καταδίκη του από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθήνας για παλαιότερη ανάρτησή του στο Facebook, η οποία θεωρήθηκε από το δικαστήριο ως προσβλητική.

«Ο προεδρος του σωματειου εργαζομενων του κεελπνο

,ο γνωστος παρατρεχαμενος του Αδωνη γεωργιαδη,παραπεμφθηκε την προηγουμενη βδομαδα για δυο κακουργηματα με εισαγγελικη προταση μετα την ολοκληρωση του πρωτου πορισματος για το κεελπνο που αφορουσε τους διορισμους του γεωργιαδη», ανέφερε χαρακτηριστικά σε νέα του ανάρτηση ο κ. Πολάκης αναφερόμενος στον κ. Πουλή και πρόσθεσε:

«Αυτο το εξεχον μελος της συμμοριας του κεελπνο λοιπον εμαθα πως πανηγυριζει για μια αγωγη που μου εκανε για συκοφαντικη δυσφημιση πριν ενα χρονο,οταν αποκαλυψα πως στη δομη οροθετικων που ηταν υπευθυνος εδινε στο μπατζανακη του που ειχε τεχνικη εταιρεια τοσο τη δουλεια συντηρησης του κτιριου(150.000 καθε χρονο!!!!!) οσο και τη δουλεια της σιτισης !!!! των φιλοξενουμενων στη δομη με τιμολογια 12,50 ευρω τις φακες και τα φασολια ανα μεριδα!!!».

Συνεχίζοντας την επίθεσή του προς τον πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ, ο κ. Πολάκης σημείωσε:

«Πανηγυριζει το γελοιο υποκειμενο γιατι εγινε η εκδικαση ερημην μου στις 5/10/2017 και η αποφαση εκδοθηκε στις 25/6/18(???????? τυχαιο????) που με” καταδικαζει “(δεν μου εχει κοινοποιηθει ακομα εμενα).
ΜΕ ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!!
οτι και να χρησιμοποιησετε απο τις προσβασεις σε μηχανισμους ,παρακρατος ,μμε κλπ εχετε κλεισει ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΣΑΣ ως εγκληματικη οργανωση …ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ με τα κακουργηματα που οταν τελειωσουν και τα υπολοιπα πορισματα (διαφημιστικη δαπανη,δομη οροθετικων,κτιριο,εργα εσπα,κλπκλπ) θα πολλαπλασιαστουν!!».

«υ.γ α και να μην το ξεχασω ,στο επομενο δικαστηριο ΘΑ ΕΡΘΩ ,κοιτα να παρεις αδεια να εισαι και εσυ…….», κατέληξε στην ανάρτησή του ο κ. Πολάκης.

Η σχετική ανάρτηση:

Η απόφαση καταδίκης

Το ποσό των 8.000 ευρώ, ως αποζημίωση για ηθική βλάβη, καλείται να καταβάλει ο κ. Πολάκης, σύμφωνα με το διατακτικό της απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, που έκανε δεκτή εν μέρει την αγωγή. Ο κ. Πολάκης καλείται επίσης να κατεβάσει την ανάρτησή του από 3 Μαΐου 2017, για την οποία καταδικάστηκε.

Επιπλέον, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας πρέπει να αναρτήσει στο Facebook το δια ταύτα της απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθήνας, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα έχει πρόστιμο 100€/μέρα για κάθε μέρα καθυστέρησης.

Πάντως, η αγωγή συζητήθηκε ερήμην του κ. Πολάκη, ο οποίος όμως έχει δικαίωμα να ασκήσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, ώστε να κριθεί η υπόθεση και από ανώτερο δικαστήριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα