Αλέξης Τσίπρας όπως… Μπρους Γουίλις (video)

Με τον τίτλο μιας αρκετά γνωστής ταινίας δράσης σχολίασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας την ανεξαρτητοποίηση από τους ΑΝΕΛ του βουλευτή Γιώργου Λαζαρίδη, τονίζοντας παράλληλα πως δεν ανησυχεί καθόλου για την κυβερνητική συνοχή.

«Δεν ανησυχώ καθόλου. Πιστεύω ότι αυτή η κυβέρνηση, παρά τους σχεδιασμούς που υπάρχουν και τα σχέδια τα ανόητα, κατά την άποψή μου, που κάποιοι επιχειρούν, δεν θα έχει ασυνέχεια. Θα έχει συνέχεια η κυβερνητική συνοχή και θα ολοκληρώσουμε το έργο μας στο

τέλος της τετραετίας. Δεν ανησυχώ καθόλου. Πόσο δε μάλλον, όταν πλέον είναι σε όλους σαφές ότι αυτή η κυβέρνηση, που έχει περάσει από σαράντα κύματα, κατάφερε να επιβιώσει σε πολύ δυσκολότερες στιγμές. Πόσο δε μάλλον τώρα, που ανοίγεται μπροστά μας ένας πολύ θετικός ορίζοντας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας και κατέληξε χαμογελώντας:

«Και μιας και βρίσκομαι στη Βρετανία, να πω ότι μια εξαιρετική ταινία ήταν το «too hard to die». Λοιπόν, είμαστε πολύ σκληροί για να πεθάνουμε», τόνισε παραπέμποντας στη γνωστή ταινία στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Μπρους Γουίλις.

Σημειώνεται ότι οι δηλώσεις του πρωθυπουργού έγιναν μετά τη συνάντηση που είχε με τη βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι, κατά τη διάρκεια της οποίας διεμήνυσε μεταξύ άλλων πως «η θέση των γλυπτών του Παρθενώνα είναι στην Ακρόπολη».

Το σχετικό απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα