Χάος ξανά στη Μάνδρα, χείμαρροι οι δρόμοι - Ολονύχτιο θρίλερ για τους κατοίκους (φωτο-βιντεο)

Μνήμες από τις φονικές πλημμύρες με τους 24 νεκρούς ξύπνησαν σήμερα στην Μάνδρα Αττικής, μετά από τη σημερινή βροχόπτωση.

Συγκεκριμένα η Πυροσβεστική έχει δεχτεί δεκάδες κλήσεις για απάντληση υδάτων, ενώ από την συσσώρευση υδάτων κεντρικοί δρόμοι είναι απροσπέλαστοι.

Τα αντιπλημμυρικά έργα δεν έχουν τελειώσει ακόμη και έτσι υπάρχει πολύ χώμα και αρκετοί τσιμεντόλιθοι στους δρόμους της Μάνδρας.

Μέχρι στιγμής, όπως αναφέρουν οι κάτοικοι, δεν έχουν γίνει ούτε τα βασικά αντιπλημμυρικά έργα και σε κάθε βροχή ανεβαίνει επικίνδυνα η στάθμη του νερού.

Η επιδείνωση του καιρού

τις επόμενες ώρες φαίνεται πως θα προκαλέσει καινούργια προβλήματα στην περιοχή.

Η Πυροσβεστική, στις περιοχές Μανδρα- Μέγαρα -Ν. Πέραμος Αττικής, έχει δεχτεί συνολικά 45 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και παροχές βοηθείας.

Επιχειρούν 50 Πυροσβέστες με 20 οχήματα ενώ προληπτικά βρίσκονται στη περιοχή ένα ερπυστριοφόρο όχημα και μια βάρκα με δύτες της 1ης ΕΜΑΚ.

{https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1011688457326874624}

Φωτό: twitter meteo

«Η Μάνδρα πάλι πλημμύρισε. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, όπως τον Νοέμβριο. Σπίτια και καταστήματα παραδόθηκαν πάλι στη λάσπη. Μία λέξη υπάρχει μόνο για αυτήν την Κυβέρνηση και την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου: Ντροπή.» τονίζει η ΝΔ σε ανακοίνωση της.

Διακοπή της κυκλοφορίας στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών – Θηβών, Αθηνών – Κορίνθου και στη Μάνδρα

''Άνοιξαν'' οι ουρανοί στην Αττική- Ρεκόρ βροχοπτώσεων σημειώθηκε σήμερα - Εντείνονται τα φαινόμενα τις επόμενες ημέρες''Άνοιξαν'' οι ουρανοί στην Αττική- Ρεκόρ βροχοπτώσεων σημειώθηκε σήμερα - Εντείνονται τα φαινόμενα τις επόμενες ημέρες

Keywords
Τυχαία Θέματα