Βρέθηκε ο ένοχος για τον φόνο 85χρονου στα Σεπόλια – Τον είχε ξυλοκοπήσει για 130 ευρώ

Στα χέρια των αρχών βρέθηκε ένας 39χρονος έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης για τον μέχρι θανάτου ξυλοδαρμό ενός 85χρονου στα Σεπόλια τον Απρίλιο. Ο δράστης είχε συλληφθεί εδώ και μήνες, όμως η σύνδεση του με το έγκλημα στα Σεπόλια έγινε μόλις τώρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο 39χρονος είχε συλληφθεί στις 26 Απριλίου από αστυνομικούς του Τ.Α. Νίκαιας-Αγ.Ιωάννη Ρέντη, για απόπειρα κλοπής-διάρρηξης σε οικία. Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις και εντάλματα σύλληψης για υποθέσεις ληστειών και παραγγέλθηκε η φυλάκισή του σε

Κατάστημα Κράτησης.

Ο 85χρονος είχε βρεθεί τραυματισμένος εντός της μονοκατοικίας που διέμενε στα Σεπόλια  και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο, όπου λίγες ώρες αργότερα κατέληξε.Όπως έγινε γνωστό μετά από έρευνα των αρχών, το κίνητρο του εγκλήματος ήταν η κλοπή του ευτελούς ποσού των 130 ευρώ. Συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του συνεργού του.

Από την διενεργηθείσα νεκροψία-νεκροτομή διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός του επήλθε συνεπεία ισχαιμίας του μυοκαρδίου, απότοκου κακώσεων συνεπεία ξυλοδαρμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα