Τι λένε οι δύο σπηλαιολόγοι που βρήκαν νεκρή την αμερικανίδα βιολόγο – «Δεν το παραδεχόταν ο εαυτός μας» (video)

«Κάποιοι έλεγαν ότι είναι κούκλα. Μετά είδα τα παπούτσια, λέω δεν είναι κούκλα»«Δεν αντέχαμε. Πάθαμε σοκ»Την Παρασκευή η απολογία του δολοφόνου

Σοκαρισμένοι για όλα όσα έζησαν δηλώνουν οι δύο κρητικοί ερασιτέχνες σπηλαιολόγοι που εντόπισαν τη σορό της άτυχης αμερικανίδας βιολόγου στη σπηλιά στο Μάλεμε, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν έμειναν στο σημείο για πάνω από 20 δευτερόλεπτα. «Δεν αντέχαμε. Πάθαμε σοκ», ανέφεραν.

Αναλυτικότερα, μιλώντας στην κάμερα του Open TV, ο ένας εκ των δυο σπηλαιολόγων είπε: «Κάποιοι έλεγαν ότι είναι κούκλα. Μετά είδα τα παπούτσια, λέω δεν είναι κούκλα. Μετά

το σοκ, βγήκαμε έξω».

Και οι δυο δεν μπορούν να πιστέψουν ότι είδαν την 60χρονη αμερικανίδα βιολόγο νεκρή. «Πετάξαμε τον φακό και είδαμε… Πτώμα ήταν. Δεν το καταλάβαμε στην αρχή. Δεν το παραδεχόταν ο εαυτός μας», λέει ο ένας. Ο δεύτερος συνεχίζει: «Το μυρίζαμε το πτώμα. Δεν μείναμε πάνω από 20 δευτερόλεπτα. Δεν αντέχαμε. Πάθαμε σοκ».

Την Παρασκευή η απολογία του δολοφόνου

Τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, του βιασμού και της οπλοκατοχής, απήγγειλε ο εισαγγελέας Χανίων στον 27χρόνο, ο οποίος ζήτησε και πήρε προθεσμία από την ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθεί την Παρασκευή.

Φρικιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία

Εν τω μεταξύ, η ΕΛΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα φρικιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία της Suzanne Eaton. Όπως αναφέρθηκε, έχοντας χάσει τις αισθήσεις της, ο 27χρονος την τοποθέτησε στο πορτμπαγκάζ και τη μετέφερε στο φρεάτιο εξαερισμού του πολεμικού καταφυγίου, όπου την πέταξε, αφού προηγουμένως τη βίασε.

Keywords
Τυχαία Θέματα