Βίγκαν ακτιβίστριες κάνουν παρέμβαση σε κοτέτσια επειδή οι κόκορες «βιάζουν» τις κότες (video)

Mία ομάδα βίγκαν και τρανς ακτιβιστριών ,με το όνομα «Almas Veganas» (Ψυχές Χορτοφάγες) πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα καταδρομικές παρεμβάσεις σε κοτέτσια για να σώσουν τις κότες που «βιάζονται» από τα κοκόρια.

Οι ακτιβίστριες ισχυρίζονται πως, «οι όρνιθες δεν θέλουν να τις ‘’καβαλάνε’’ και πάντα προσπαθούν να ξεφύγουν. Μερικές φορές μάλιστα τραυματίζονται σοβαρά και από τα νύχια των πετεινών».

Στη σελίδα τους στο Twitter, οι ακτιβιστές περιγράφουν τους εαυτούς τους ως «anti-speciesist» και «transfeminist».

Οι «anti-speciesist» πιστεύουν ότι η διάση των διαφορετικών τύπων ζώων, ή των ανθρώπων, είναι λάθος.

#huevosesesclavitud
Os contamos como llevamos la puesta de huevos en el santuario.#veganismo #huevos #animalsanctuary #animals #explotación #ovolacteovegetariano#vegana #liberaciónanimal #vegans #animales #animalistas #viveveganydejavivir #respect #eggs #veganactivist #activism pic.twitter.com/hJKl9GPg5h

— Santuario Animal Almas veganas (@AlmasVeganas) May 25, 2019

Οι «transfeminist» υποστηρίζουν πως η ελευθερία των τρανς γυναικών συνδυάζεται με την απελευθέρωση όλων των γυναικών. Η ομάδα των ακτιβιστριών ανέβασε πριν από μερικούς μήνες και βίντεο στο twitter, το οποίο έχει γίνει viral το τελευαίο καιρό, στο οποίο φαίνεται να πετάνε στο έδαφος και να σπάνε αυγά «επειδή αυτά ανήκουν στις κότες και μόνο σε αυτές». «Είτε είσαι vegan ή βοηθάς στη χρηματοδότηση της δουλείας των ζώων. Η κατανάλωση των ζώων είναι φασιστική», πρόσθεσαν.

Buenos días compañeres!
Buscamos momentos entre tanto trabajo del santuario para estar con les cabris y disfrutar de su compañía! Mirar que bonites!

Keywords
Τυχαία Θέματα