Βγήκαν ζωντανοί δυο άνθρωποι από τα συντρίμμια του κτηρίου που κατέρρευσε στηn Καμπότζη – Στους 28 οι νεκροί (video)

Το Σάββατο (22/06) η πόλη Σιχανουκβίλ της Καμπότζης συγκλονίστηκε από την κατάρρευση ενός υπό κατασκευή επταώροφου κτηρίου και επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των αρχών για δεκάδες παγιδευμένους στα συντρίμμια, ενώ υπάρχουν και κάποιοι που σώζονται από τα συνεργεία.

Δύο άνθρωποι βρέθηκαν, λοιπόν, ως εκ θαύματος ζωντανοί στα συντρίμμια, την ώρα που οι διασώστες είχαν χάσει κάθε ελπίδα να βρουν επιζώντες. Μόνο που οι νεκροί από το δυστύχημα αυτό ανέρχονται στους 28, σύμφωνα με τον τελευταίο επίσημο απολογισμό. Άλλοι 24 εργάτες τραυματίστηκαν ενώ δέκα αγνοούνται.

Από το Σάββατο (22/06) τα σωστικά

συνεργεία ανέσυραν μόνο νεκρούς από τα συντρίμμια. Αναπάντεχα, τη Δευτέρα (24/06) , βρήκαν ζωντανούς δύο άνδρες, εγκλωβισμένους ανάμεσα σε πλάκες μπετόν και σίδερα.

Death toll hits 24 following building collapse in #Sihanoukville pic.twitter.com/YDsHqmW7qP

— Ruptly (@Ruptly) 24 Ιουνίου 2019

«Άκουγα τον θόρυβο που έκαναν οι διασώστες, φώναζα βοήθεια αλλά εκείνοι δεν με άκουγαν» είπε ο ένας από τους δύο, ο 41χρονος Ρος Σίτα. «Δίπλα μου υπήρχε ένα πτώμα. Δεν είχα τίποτα να πιω», συνέχισε, δηλώνοντας «πολύ τυχερός που επέζησε».

Η σύζυγός του, λίγο νωρίτερα, δήλωνε ότι δεν είχε πλέον καμία ελπίδα ότι ο Ρος και ο ανιψιός του θα βρίσκονταν ζωντανοί. Οι δύο άνδρες ήταν εξαντλημένοι και καλυμμένοι από χώματα, δεν έφεραν, όμως, σοβαρά τραύματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα