Ανατροπή στη Basket League: Υποβιβάζεται ο Χολαργός – «Παραχωρούμε τη θέση, καμία συμφωνία ως τώρα»

Αλλαγή δεδομένων έχουμε στην Basket League, με τον Χολαργό να… κατεβάζει ρολά, να ανακοινώνει πως παραχωρεί τη θέση του στην Α1, αλλά να αναφέρει πως μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει συμφωνία με κάποια ομάδα για να πάρει το ΑΦΜ του και να μείνει στη «μεγάλη» κατηγορία.

Βλέπετε, υπήρξαν φήμες ότι πως το Λαύριο, που τερμάτισε στην 13η θέση (την τελευταία αγωνιστική ο Παναθηναϊκός δεν κατέβηκε στον αγώνα με την Κύμη, με αποτέλεσμα

η ομάδα της Εύβοιας να πάρει τη νίκη στα χαρτιά με 20-0 και να παραμείνει στην κατηγορία) θα έπαιρνε το ΑΦΜ του Χολαργού.

Η απόφαση του Γιώργου Δρόσου να μην βάλει άλλα χρήματα στην ΚΑΕ Χολαργός φαίνεται πως είναι ειλημμένη, με τις τελευταίες εξελίξεις να σηματοδοτούν την απουσία της ομάδας από την Α1 της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου (2019-20).

Ο Χολαργός φέτος ήταν νεοφώτιστος στην κατηγορία, κάνοντας, πάντως, εξαιρετική σεζόν, παίζοντας στα playoffs της Basket League ως 8ος, ενώ αποκλείστηκε δύσκολα με 2-1 νίκες από την ΑΕΚ.

Χολαργός: Καμία συμφωνία – Συζητάμε το ενδεχόμενο παραχώρησης της θέσης μας

Με ανακοίνωση της, η ΚΑΕ Χολαργός, όπως είπαμε, παραδέχεται ότι παραχωρεί τη θέση της στην Basket League, διευκρινίζοντας όμως ότι δεν έχει συμφωνήσει με κάποια ομάδα για την πώληση του ΑΦΜ.

Έτσι, η ΚΑΕ Χολαργός διέψευσε τις φήμες που την εμφανίζουν να έχει συμφωνήσει με το Λαύριο, για να του παραχωρήσει το ΑΦΜ και τη θέση του στην Basket League, αλλά επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε συζητήσεις για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ των βορείων προαστίων: 

«Η ΚΑΕ Χολαργός στην παρούσα φάση συζητάει το ενδεχόμενο της παραχώρησης της θέσης της στην Α1, αλλά σε καμία περίπτωση ως τώρα δεν έχει έρθει σε συμφωνία με οποιοδήποτε σύλλογο. Είναι απαραίτητη η συγκεκριμένη διευκρίνιση, ώστε να αποφευχθούν τυχόν παρερμηνείες».

Τώρα απομένει να δούμε τι θα γίνει με το πλάνο της αναδιάρθρωσης της Basket League (αύξηση των ομάδων σε 16), καθώς είχε ψηφιστεί από τον ΕΣΑΚΕ, ενώ το σχετικό νομοσχέδιο δεν κατατέθηκε στη Βουλή λόγω των εκλογών.

Keywords
Τυχαία Θέματα