Κρέτσος: Η διεξαγωγή του debate είναι θέμα δημοκρατίας (video)

«Η διεξαγωγή του debate είναι θέμα δημοκρατίας», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Λευτέρης Κρέτσος μιλώντας στην ΕΡΤ1, ενώ πρόσθεσε ότι «μας ενδιαφέρει να υπάρξει αντιπαράθεση καθώς οι πολίτες έχουν δικαίωμα να μάθουν τι διακυβεύεται την επομένη των εκλογών».

Ο ίδιος έκανε λόγο για «περιφρόνηση του κ. Μητσοτάκη προς τον ελληνικό λαό» ως προς το δικαίωμά του να ενημερωθεί για τις διαφορές στο πολιτικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ.

«Πρώτη φορά που θα έχουμε εθνικές εκλογές

χωρίς debate», πρόσθεσε ο κ. Κρέτσος, υπογραμμίζοντας ότι «ζητάμε διακαώς να γίνει το debate», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις ευθύνες του ΚΙΝΑΛ και του ΚΚΕ για τη μη διεξαγωγή του.

Παράλληλα, αναφερόμενος στο πρόγραμμα της ΝΔ τόνισε ότι «ενώ μιλά για μείωση φόρων διαμηνύει ότι δε θα μειώσει φόρους τα επόμενα 2 χρόνια. Στη ρητορική της η ΝΔ μιλά για ένα big bang επενδύσεων λόγω μειωμένων φόρων και τελικά δεν τους μειώνει».

«Πουλάνε αέρα κοπανιστό, είναι καθαρή κοροϊδία», τόνισε ο ίδιος.

Επιπλέον, ο Λευτέρης Κρέτσος, αναφερόμενος στα πεπραγμένα της κυβέρνησης σημείωσε ότι «είμαστε μια κυβέρνηση πρωταθλήτρια στις μεταρρυθμίσεις και με την καλή και με την κακή της εκδοχή. Είμαστε πυλώνας σταθερότητας και δεν πρέπει οι θυσίες του ελληνικού λαού να πάνε χαμένες. Έχουμε βγει από τα μνημόνια με αυξημένο έλεγχο των δημοσιονομικών και σχεδιάζουμε την επόμενη τετραετία. Έχουμε υψηλότερους στόχους από την ευρωζώνη και όλοι οι μακροοικονομικοί δείκτες εμφανίζουν ουσιαστική βελτίωση».

Ενώ αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των επικείμενων εκλογών σημείωσε ότι «δεν πρέπει να χύσουμε την καρδάρα με το γάλα».

Keywords
Τυχαία Θέματα