Επέκτεινε με τον ΠΑΟΚ ο Μελίσσας, υπέγραψε στον Άρη ο Εμάν, ανακοίνωσε Βέλλιο, Χαρίση ο Ατρόμητος

Οι ομάδες της Super League συνεχίζουν τις μεταγραφές και τις επεκτάσεις συμβολαίων με νυν παίκτες τους με στόχο να παρουσιαστούν ενισχυμένες τη νέα σεζόν. Επέκτεινε με τον ΠΑΟΚ ο Μελίσσας, υπέγραψε στον Άρη ο Εμάν, ανακοίνωσε Βέλλιο, Χαρίση ο Ατρόμητος, που εδώ και ημέρες παρουσίασε

επίσημα τον Γιάννη Αναστασίου στην τεχνική ηγεσία. Ενισχύθηκε με τον Μαλεζά η Ξάνθη…

Την ανανέωση του συμβολαίου του Νίκου Μελίσσα μέχρι το 2022 ανακοίνωσε, λοιπόν, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μιλάμε για παίκτη που γεννήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου του 1993 στην Θεσσαλονίκη, αλλά η καταγωγή του είναι από την Φλώρινα. Από νεαρή ηλικία βρέθηκε στα Τμήματα Υποδομής του Δικεφάλου και μέχρι το 2012 έφτασε να υπερασπίζεται την εστία της Κ20 και στη συνέχεια προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα.

Ο Μελίσσας αγωνίστηκε σε Φωκικό και Ηρακλή Ψαχνών ως δανεικός πριν κάνει το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2015-16. Ακολούθησε μια καλή σεζόν στη Σπάρτη πριν μετακομίσει στη Λαμία όπου σε δύο σεζόν συμπλήρωσε 25 συμμετοχές. Οι πολύ καλές του εμφανίσεις τον φέρνουν και πάλι στην Τούμπα για να διεκδικήσει την ευκαιρία του στον ΠΑΟΚ.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει και η ανακοίνωση της απόκτησης του Ενέα Μιχάι. Ο 21χρονος διεθνής αλβανός αμυντικός βρίσκεται το πρωί της Δευτέρας (24.06.2019) στη Θεσσαλονίκη, πέρασε από ιατρικές τεστ και πλέον αναμένονται να πέσουν οι υπογραφές.

Από τον ΠΑΟΚ στην Ξάνθη ο Μαλεζάς

Ο Στέλιος Μαλεζάς δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ και βρήκε νέα ποδοσφαιρική στέγη στην ομάδα της Ξάνθης. Μετά τη δεύτερη θητεία του στον νταμπλούχους ανακοινώθηκε τη Δευτέρα (24.06.2019) από την ακριτική ομάδα.

Ο διεθνής αμυντικός είχε λίγες συμμετοχές την περασμένη σεζόν με τον ΠΑΟΚ, καθώς αγωνίστηκε σε τρεις μόλις αναμετρήσεις στο Κύπελλο και σε μία στο πρωτάθλημα. Την περίοδο 2017-18 έπαιξε σε εννιά ματς Κυπέλλου και σε επτά της Super League.

«Ο Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Στέλιο Μαλεζά», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση των Ακριτών.

Υπέγραψε στον Άρη ο Εμάν…

Παίκτης του Άρη θα πρέπει να θεωρείται ο Φαμπιάν Έμαν, που έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας τους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης. Η επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ αναμένεται την Τρίτη (25/06).

Ο 21χρονος αυστριακός τερματοφύλακας πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε στους Θεσσαλονικείς κι έπειτα επέστρεψε στην πατρίδα του την Αυστρία. Ο Εμάν θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα την 1η Ιουλίου στην Ολλανδία, εκεί όπου θα λάβει μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο ύψους 1,89 Έμαν ήρθε στον Άρη ως ελεύθερος από τη Στουρμ Γκρατς και θα πλαισιώσει τον Κουέστα.

Επίσημα και ο Βέλλιος στον Ατρόμητο

Ο Απόστολος Βέλλιος είχε συμφωνήσει με τον Ατρόμητο, έχοντας μείνει ελεύθερος από την Νότιγχαμ Φόρεστ και τη Δευτέρα (24/06.2019) ανακοινώθηκε από την ομάδα του Περιστερίου για δυο χρόνια.

Έτσι, ο διεθνής επιθετικός επιστρέφει στην Ελλάδα και στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ατρομήτου, ευχαρίστησε τους «κυανόλευκους» για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν. Ο Απόστολος Βέλλιος τόνισε ότι η νέα του ομάδα διαθέτει κορυφαίες εγκαταστάσεις, στα επίπεδα ομάδων του εξωτερικού και… ανέφερε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα προσπαθήσουν να κάνουν το χαμόγελο στα χείλη των οπαδών της ομάδας ακόμα πιο μεγάλο.

Η ανακοίνωση της ομάδας του Περιστερίου

«Απόστολε Βέλλιο καλώς όρισες στον Ατρόμητο

Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται επίσημα το νέο της απόκτημα με ελεύθερη μεταγραφή, Απόστολο Βέλλιο!

Ο Απόστολος θα αποτελέσει τη φετινή χρονιά το βασικό κίνδυνο για τις αντίπαλες άμυνες αφού πρόκειται για ένα παίκτη με εξαιρετικές εμπειρίες και παραστάσεις από το εξωτερικό που διακρίνεται για την πολύ καλή τεχνική και δύναμή του. Ο 27χρονος επιθετικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή, κ. Γιάννη Αγγελόπουλου.

Ο Βέλλιος αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ ενώ μετά τον Ηρακλή έπαιξε στις Αγγλικές Έβερτον και Μπλάκπουλ, στις Βέλγικες Λίρς και Μπέβερεν ως δανεικός από τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την οποία έμεινε ελεύθερος για να έρθει στην ομάδα μας. Ο Έλληνας επιθετικός έχει σημειώσει και 8 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας μας.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Απόστολος Βέλλιος προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις:

«Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι σήμερα εδώ για να γίνω και εγώ μέλος της οικογένειας του Ατρομήτου. Η πίστη που έδειξαν στο πρόσωπό μου ο κ. Σπανός και ο κ. Αγγελόπουλος με έκαναν να αποδεχθώ άμεσα την πρόταση της ομάδας. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον εκπρόσωπό μου κ. Χαριστέα και το νέο μου προπονητή κ. Αναστασίου.

Γνωρίζω πολύ καλά που έχω έρθει και ο Ατρόμητος ήταν για μένα η καλύτερη επιλογή για την καριέρα μου. Αποδέχθηκα την πρόταση ενός συλλόγου που διαθέτει κορυφαίες εγκαταστάσεις στα επίπεδα του εξωτερικού, τις οποίες δύσκολα μπορείς να βρεις στην Ελλάδα.

Όσον αφορά τους στόχους μας, θα ήθελα να κάνουμε σε πρώτη φάση μια καλή πορεία στην Ευρώπη ώστε να ενισχύσουμε και άλλο την εικόνα της ομάδας στο εξωτερικό και στη συνέχεια να πάμε ακόμα ψηλότερα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εύχομαι να πετύχω πολλά τέρματα με τη φανέλα του Ατρομήτου για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της.

Τέλος θα ήθελα να στείλω και ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας γιατί γνωρίζω το πόσο πολύ αγαπάει τον Ατρόμητο και να τους πω ότι εγώ και οι συμπαίκτες μου θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας να κάνουμε το χαμόγελο στα χείλη τους ακόμα μεγαλύτερο».

Θα φοράει το νο. 39 στη φανέλα του».

Ο Ατρόμητος απέκτησε και Χαρίση

Μία ημέρα νωρίτερα, παίκτης του Ατρόμητου έγινε με κάθε επισημότητα ο Χάρης Χαρίσης, που επιστρέφει στην Ελλάδα, μετά από το δανεισμό του από τον ΠΑΟΚ στην Κορτράικ.

Ο νεαρός μέσος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους Περιστεριώτες και τον ΠΑΟΚ να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης του, στη συμφωνία που υπεγράφη για τον δανεισμό του.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ατρόμητου, ο 24χρονο άσος στάθηκε στην προσέγγιση που του έκαναν οι Γιάννης Αγγελόπουλος και Γιάννης Αναστασίου αλλά και στα όσα του είπαν για την ομάδα Ευθύμης Κουλούρης και Δημήτρης Χατζηϊσαίας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται επίσημα το νέο της απόκτημα με ελεύθερη μεταγραφή, Χάρη Χαρίση.

Ο Χάρης θα αποτελέσει τη φετινή χρονιά μια από τις βασικές επιλογές στο χώρο της μεσαίας γραμμής για την ομάδα μας αφού πρόκειται για ένα ποιοτικό παίκτη με πάθος στο παιχνίδι του, που μπορεί να δημιουργήσει αλλά και ταυτόχρονα διαθέτει πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία. Ο 24χρονος μέσος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή, κ. Γιάννη Αγγελόπουλου.

Ο Χαρίσης μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις της μεσαίας γραμμής και έχει αγωνιστεί σε ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΟΚ, Σιντ Τρουιντέν και Κόρτραϊκ. Ο Έλληνας μέσος έχει σημειώσει και 11 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα Νέων της χώρας μας.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Χάρης Χαρίσης προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι και εγώ στην οικογένεια του Ατρομήτου. Είναι μια νέα πρόκληση για την καριέρα μου και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να αποδείξω ότι μπορώ να προσφέρω πολλά στη νέα μου ομάδα.

Από την πρώτη προσέγγιση με γοήτευσε το ενδιαφέρον των ανθρώπων της ομάδας, του τεχνικού διευθυντή κ. Αγγελόπουλου και του προπονητή κ. Γιάννη Αναστασίου και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω γιατί ο τρόπος που μου συμπεριφέρθηκαν με έκαναν να καταλάβω ότι έχω κάνει τη σωστή επιλογή. Στην απόφασή μου βοήθησαν πάρα πολύ ο Ευθύμης Κουλούρης και ο Δημήτρης Χατζηϊσαίας που μου είπαν τα καλύτερα λόγια για τον Ατρόμητο και το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.

Αυτό που είδα από την πρώτη στιγμή που γνώρισα τον Ατρόμητο είναι ότι πρόκειται για ομάδα υψηλού επιπέδου με εξαιρετικές εγκαταστάσεις και άριστες συνθήκες για να δουλέψεις. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να δικαιώσω όσους με πίστεψαν και να καταφέρουμε να επιτύχουμε τους στόχους μας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ανυπομονώ από αύριο κιόλας να κάνω την πρώτη μου προπόνηση μπροστά στον κόσμο της ομάδας μας που γνωρίζω ότι είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και στηρίζουν εντός και εκτός έδρας».

Θα φοράει το νο. 6 στη φανέλα του».

Εκτός από τον Ατρόμητο, τη μεταγραφή του παίκτη ανακοίνωσε, όμως, και ο ΠΑΟΚ, που αποκάλυψε μάλιστα ότι διατήρησε και ποσοστό μεταπώλησης ενώ ευχήθηκε στον Χαρίση, καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟK:

«Ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία του με τον Ατρόμητο για την παραχώρηση του Χάρη Χαρίση. Ο Έλληνας μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Περιστερίου με τον ΠΑΟΚ να διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Χαρίσης αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ το 2015 από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην πρώτη του χρονιά στην Τούμπα, παρότι ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, ο Χαρίσης παρουσίασε δείγματα του ταλέντου του που του επέτρεψαν να κερδίσει το βραβείο Players’ Young Player of the Year.

Παραχωρήθηκε δανεικός στην Σιντ Τρουίντεν για ένα χρόνο και το καλοκαίρι του 2018, συμμετείχε και στην προετοιμασία της ομάδας, πριν φύγει και πάλι δανεικός για το Βέλγιο και την Κορτράικ».

Ο Βόλος πήρε τρεις δανεικούς από τον ΠΑΟΚ και έναν από την ΑΕΚ

Τέσσερις νεαρούς ποδοσφαιριστές, τρεις από τον ΠΑΟΚ και έναν από την ΑΕΚ, απέκτησε ως δανεικούς ο Βόλος, ενόψει της παρθενικής συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Super League 1.

Πιο συγκεκριμένα, οι νεοφώτιστοι συμφώνησαν με τον «Δικέφαλο» της Θεσσαλονίκης για το δανεισμό του 19χρονου αμυντικού Μάριου Τσαούση, του επίσης 19χρονου αμυντικού Απόστολου Διαμαντή και του 17χρονου τερματοφύλακα Κωνσταντίνου Μπαλογιάννη.

Παράλληλα, η ομάδα της Μαγνησίας απέκτησε από την ΑΕΚ τον 21χρονο αμυντικό Γιώργο Κορνέζο, τον οποίο πρόσφατα πήρε η Ένωση από τον Εθνικό.

ΕΠΟ: Νέα «καμπάνα» 18 βαθμών στον Ηρακλή

Αυξάνονται και πληθύνονται οι «καμπάνες» αφαίρεσης βαθμών στην ΠΑΕ Ηρακλής, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών σε πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας. Μετά το -15 της περασμένης εβδομάδας για χρέη σε πέντε παίκτες, σήμερα (24/6) το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ενεργοποίησε την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για ακόμη έξι περιπτώσεις, ήτοι συνολική τιμωρία 18 βαθμών, επιπλέον του -15 της προηγούμενης εβδομάδας. Οι οφειλές αφορούν τους ποδοσφαιριστές Αντώνη Ηλιάδη, Παναγιώτη Κυνηγόπουλο, Αλμπέρτο Ρούσσο, Αργύρη Μπαρέττα, Δημήτρη Βοσνακίδη και Σεραφείμ Γιαννίκογλου.

Το συνολικό χρέος προς τους έξι αγγίζει τα 100.000 ευρώ και ο «Γηραιός» θα πρέπει εντός τριών ημερών να καταβάλλει το 50% στον κάθε έναν, προκειμένου να αποφύγει την αφαίρεση βαθμών, η οποία θα εφαρμοστεί με τη νέα σεζόν, κατά την οποία ο Ηρακλής θα αγωνιστεί στη Football League.

Παράλληλα, με αφαίρεση τριών βαθμών απειλείται και η Κέρκυρα, λόγω οφειλής 14.500 ευρώ στον Ντανιέλ Αντέτζο. Το Διαιτητικό Δικαστήριο αποφάσισε και σε αυτή την περίπτωση την ενεργοποίηση της ποινής, δίνοντας στους «Φαίακες» περιθώριο τριών ημερών να εξοφλήσουν τον Νιγηριανό αμυντικό.

Παναθηναϊκός: Ανανέωσαν Μαυρομμάτης, Εμμανουηλίδης, νέο συμβόλαιο υπογράφει ο Θεοχάρης

Ξεκίνησαν οι ανανεώσεις στον Παναθηναϊκό πριν από μερικές ημέρες, αφού έγινε γνωστό ότι οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία με τους Φάνη Μαυρομμάτη και Δημήτρη Εμμανουηλίδη για επέκταση των συμβολαίων τους, ενώ νέο συμβόλαιο στο «τριφύλλι» θα υπογράψει σύντομα και ο Βαγγέλης Θεοχάρης.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέφερε στην ανακοίνωση που εξέδωσε «την κατ’ αρχήν συμφωνία με τους Φάνη Μαυρομμάτη, Δημήτρη Εμμανουηλίδη για την επέκταση των συμβολαίων τους, καθώς και με τον Βαγγέλη Θεοχάρη για την ανανέωση του συμβολαίου του».

Τα συμβόλαια των δύο πρώτων τελείωναν το καλοκαίρι του 2020 και ανανέωσαν έως τον Ιούνιο του 2022 με αυξημένες απολαβές, ενώ ο τρίτος θα υπογράψει νέο συμβόλαιο (η συνεργασία του με την ΠΑΕ ολοκληρώνεται στο τέλος του τρέχοντος μήνα).

Οι υπογραφές με τους τρεις προαναφερθέντες θα μπουν τις επόμενες ημέρες στα γραφεία της ΠΑΕ στην Αθήνα.

Keywords
ΠΑΟΚ, ατρομητος, super league, παε παοκ, football league, super, league, νέα, θεσσαλονικη, φλώρινα, ηρακλης, λαμια, τεστ, ξανθη, ελλαδα, αγγελοπουλος, φορ, κουλουρης, player, καλοκαιρι, βολος, ΑΕΚ, επο, ήτοι, ηλιαδης, χρεος, κερκυρα, παναθηναικος, αθηνα, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, πανο ηρακλη, Καλή Χρονιά, Θόδωρος Αγγελόπουλος, τελος του κοσμου, γιωργος αγγελοπουλος, ήτοι, super league, φλώρινα, βελγιο, εθνικη, επο, ηγεσια, θητεια, καριερα, ολλανδια, τεστ, αυστρια, αφαιρεση, βρισκεται, γραφεια, δευτερα, δυναμη, δηλωσεις, εγινε, ευκαιρια, ευρω, ειπαν, εξετασεις, εξι, επτα, εστια, ετων, ευρωπη, ηλικια, εικονα, κυπελλο, κλιμα, λειτουργια, λογια, μελισσα, μπορεις, ομαδα, παντα, οικογενεια, παε παοκ, παθος, παμε, πιστη, υπογραφη, πρωι, σεζον, συγκεκριμενα, συνεχεια, συντομα, σπαρτη, τιμωρια, τριτη, φορ, χερι, χαμογελο, χειλη, χαρα, αλβανος, super, δημητρης, εμφανισεις, ενωση, εθνικο, football league, ιδιαιτερα, ηλιαδη, κωνσταντινου, league, μεινει, μπροστα, ομαδες, παιχνιδι, player, τουμπα, θεοχαρης, θεσεις
Τυχαία Θέματα