«Βεντέτα» με τον Χάτζι άνοιξε ο ΠΑΟΚ – Τι εξόργισε τον θρύλο της Ρουμανίας (video)

Τι το ήθελε ο Ραζβάν Λουτσέσκου να μιλήσει για την εθνική Ελπίδων της Ρουμανίας; Αυτές οι δηλώσεις του τεχνικού του ΠΑΟΚ έχουν προκαλέσει διαμάχη με τον Γκεόργκε Χάτζι, τον πρώην σπουδαίο άσο της μπάλας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» και ο Ιβάν Σαββίδης δέχθηκαν «επίθεση» από τον θρύλο της Ρουμανίας και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε σχετική ανάρτηση, προειδοποιώντας προς κάθε κατεύθυνση να μην τα βάλουν με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Πώς ξέσπασε αυτή η «βεντέτα»; Ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας μίλησε για την εθνική Ελπίδων (UNDER 21) της χώρας του και εξέφρασε την άποψη ότι μόνο πέντε με έξι παίκτες έχουν ταλέντο. Αυτό το γεγονός επέφερε μία απίστευτη «έκρηξη» από τον Γκεόργκε Χάτζι, ο οποίος και επιτέθηκε κατά του ίδιο, αλλά και του Σαββίδη.

Η εθνική ομάδα των Ελπίδων της Ρουμανίας κάνει θαυμάσια πορεία στα τελικά του EURO 2019 που διεξάγεται στην Ιταλία, έχοντας φτάσει στα ημιτελικά. Θα παίξει την Πέμπτη (27/06) κόντρα στη Γερμανία για μια θέση στον μεγάλο τελικό. Αστέρι της της ομάδας είναι, μάλιστα, ο γιος του Γκεόργκε Χάτζι (Ίανις).

«Κάνει ένα τεράστιο, σοβαρό λάθος μη αναγνωρίζοντας μια τόσο σπουδαία γενιά που μας έχει φτάσει τόσο ψηλά. Ας πάει στην Ελλάδα, στον πρόεδρο του, τον Ιβάν Σαββίδη που έχει τον ΠΑΟΚ με πιστόλια και όλα τα άλλα. Δεν έχει συνηθίσει να δουλεύει με ακαδημίες, αλλά έχει συνηθίσει τους οπλοφόρους στην Ελλάδα. Και επιτέθηκε σε κάποια παιδιά μας», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Γκεόργκε Χάτζι.

Οι δηλώσεις αυτές έκαναν έξαλλους τους ανθρώπους της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ. Ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται, μάλιστα, να σκέφτεται και τη νομική οδό. Θέση πήρε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προειδοποιώντας με σχετική ανάρτηση στο twitter, που έγραφε: «Μην τα βάζετε με την οικογένειά μας».

Don’t mess with our family… #PAOK #PAOKfamily #OwnTheTop #TheBoss #TheGeneral pic.twitter.com/HEhcf4Ij30

PAOK FC / ΠAOK (@PAOK_FC) 25 Ιουνίου 2019

Σχετική ανάρτηση έκανε και ο Γιώργος Σαββίδης, με φωτογραφία του… Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την εξής λεζάντα: «Ο χρόνος μου, τα λεφτά μου, η οικογένειά μου και ο σεβασμός μου, δεν είναι για να παίζεις μαζί τους».

Ο Γκεόργκε Χάτζι έχει, πάντως, πολύ καλή σχέση με τον πατέρα του Ραζβάν Λουτσέσκου, Μιρτσέα, με τον οποίο έχει συνεργαστεί και στην εθνική ομάδα.

Δείτε σε βίντεο πώς η Ρουμανία πήρε την 1η θέση στον γ’ όμιλο της τελικής φάσης του EURO 2019/UNDER 21 κόντρα σε Γαλλία, Αγγλία και Κροατία:

Neue Westfälische – Bielefelder Tageblatt

İsminin birincisi Karpatların Maradona’sı, yeşil sahaların Commendatore’si, sağ ayağına roman yazılıp son satırına sol ayaklıydı yazılan G.Saray’ın 10 numarası Gheorghe Hagi’nin veliahtı Ianis ile G.Saray ve Ajax ilgileniyor pic.twitter.com/RCdhSAjVxB

— FutbolArsiv (@futbolarsiv_) 26 Ιουνίου 2019

Ο πρώην σπουδαίος άσος έστειλε μήνυμα πρόκρισης στους «μικρούς» της Ρουμανίας:

Keywords
Τυχαία Θέματα