Πάλεψε, αλλά αποκλείστηκε η Σάκκαρη – Το μήνυμα του Τσιτσιπά στον Παγδατή που σταματάει (video)

Η Μαρία Σάκκαρη (νο 32 στον κόσμο) ήταν άκρως ανταγωνιστική απέναντι στην Τζοάνα Κόντα (νο 19), αλλά ηττήθηκε με 2-0 σετ κι αποκλείστηκε την Τρίτη (25/06) στον β΄ γύρο του τουρνουά που διεξάγεται στο Ίστμπουρν.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα στον Μάρκο Παγδατή, ο οποίος σταματάει το επαγγελματικό τένις. Ούτε φέτος θα κάνει την «παρθενική» της εμφάνιση σε κορυφαίο grand slam

η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, καθώς αποκλείστηκε στον α’ προκριματικό γύρο του Wimbledon.

Η Μαρία Σάκκαρη τα έδωσε όλα απέναντι στη Τζοάνα Κόντα, την οποία πριν από ένα μήνα είχε νικήσει στον τελικό του Ραμπάτ και είχε πανηγυρίσει τον πρώτο επαγγελματικό τίτλο της καριέρας της.

Τώρα η ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν κατάφερε να «ντουμπλάρει» τις επιτυχίες της απέναντι στην Κόντα, αν και είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει μετά το 4-6 του πρώτου σετ.

Η Μαρία προηγήθηκε με 5-3 και είχε το σερβίς, το οποίο όμως δεν κατάφερε να κρατήσει. Στη συνέχεια έχασε κι ένα σετ – πόιντ στο 5-4 και τελικά το σετ κρίθηκε στο τάι – μπρέικ, με τη βρετανή τενίστρια να επικρατεί με 7-4 και πήρε τη νίκη και την πρόκριση για τον γ΄ γύρο.

Στον γ’ γύρο η Κόντα θα αντιμετωπίσει την 24χρονη Τυνήσια, Ονς Τζαμπέρ (νο 62), η οποία νίκησε με ανατροπή 2-6, 6-2, 6-1 την 33χρονη Μάντι Μινέλα από το Λουξεμβούργο (νο 98).

Britain’s Johanna Konta continued her #Wimbledon preparations by seeing off Maria Sakkari in the second round of the Nature Valley International in Eastbourne.

Keywords
Τυχαία Θέματα