Έτοιμοι να… τρέξουν Αλέξης και Κυριάκος με απολαυστικές ατάκες και μπηχτές

Το νέο σποτ για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης είναι εκπληκτικό και χιουμοριστικό έχοντας… χρώμα και από τις εθνικές εκλογές. Πρωταγωνιστούν… δυο παιδιά ο Αλέξης κι ο Κυριάκος. Με απολαυστικές ατάκες και μπηχτές, τα δύο αδέλφια προετοιμάζονται για τον αγώνα τον πέντε χιλιομέτρων.

Στο τέλος τους σποτ γίνεται αναφορά και για τους φίλους τους, Φώφη, Πάνο και Σταύρο. Με τον Κυριάκο να τονίζει πως περιμένει βοήθεια από την Φώφη

στο διαγώνισμα που έχει να δώσει στο σχολείο.

Η υπόθεση

Πρωταγωνιστές του σποτ δύο παιδιά 12 ετών, ο Αλέξης και ο Κυριάκος – Ο Κυριάκος και ο Αλέξης. Η μαμά τους ξυπνάει για να πάρουν το πρωινό τους και να πάνε στον Ημιμαραθώνιο Κρήτης όπου θα τρέξουν στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων.

Το δωμάτιο του Αλέξη έχει αφίσες του Τσε Γκεβάρα, του Μαρξ, του Φιντέλ Κάστρο και των αγαπημένων του ομάδων, του Παναθηναϊκού και της Λίβερπουλ.

Στο δωμάτιο του Κυριάκου μπορεί να δει κάποιος αφίσες του Ολυμπιακού, του Άνταμ Σμιθ, την σημαία της ευρωπαϊκής ένωσης αλλά και μια αφίσα της Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» είναι το μόνο… πράγμα που ενώνει τα δύο αδέρφια.

Η μαμά έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρωινό, τα παιδιά κάθονται στο τραπέζι και αρχίζει διάλογος για το τρέξιμο και το σχολείο.

Ακούγονται πολύ έξυπνες ατάκες. Αρχίζουν να λένε… για τις επιδόσεις στο σχολείο, για το ποιος νικάει ποιον στο τρέξιμο αλλά και για ενδεχόμενη απόλυση της δασκάλας.

Στο τέλος συζητούν για το διαγώνισμα που έχουν να γράψουν, με τον Κυριάκο να λέει ότι θα τον βοηθήσει η Φώφη, αφού… ο Πάνος κι ο Σταύρος στο τελευταίο διαγώνισμα έγραψαν μονάδα.

Δηλώσεις συμμετοχής

Όποιος θέλει να δηλώσει συμμετοχή για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης που θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στο Αρκαλοχώρι μπορεί στο: www.cretehalfmarathon.com

Πηγή: cretapost.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα