Τρία μέλη της Κολωνίας θετικοί στον κορονοϊό – Παραμένει στον… αέρα η έναρξη της bundesliga

Τρία μέλη της Κολωνίας βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, όπως ενημέρωσε την Παρασκευή (1/05) ο σύλλογος της Bundesliga, αλλά , οι ατομικές προπονήσεις της ομάδας συνεχίζονται κανονικά.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση έκανε γνωστό ότι όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και το προπονητικό τιμ υποβλήθηκαν σε ιατρικά τεστ την Πέμπτη (30/04).

«Τρεις άνθρωποι βρέθηκαν θετικοί, όλοι είναι

ασυμπτωματικοί», αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει: «Μετά από την αξιολόγηση των περιπτώσεων από τις υγειονομικές αρχές, οι τρεις άνθρωποι που βρέθηκαν θετικοί θα παραμείνουν σε 14ήμερη καραντίνα στο σπίτι». Η Κολωνία ανακοίνωσε ότι δε θα επιβεβαιώσει κανένα όνομα σε ένδειξη σεβασμού απέναντί τους.

FC Koln have confirmed that three people at the club have tested positive for coronavirus and have gone into quarantine.

Full details

Goal News (@GoalNews) May 1, 2020


Την ίδια ώρα, τόσο η Κυβέρνηση όσο και οι τοπικές αρχές της Γερμανίας θέλουν να διατηρήσουν την απαγόρευση παρουσίας κόσμου στα μεγάλα γεγονότα για τους επόμενους μήνες. Η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και οι 16 Πρωθυπουργοί συμφώνησαν σε αυτό στη σημερινή τηλεδιάσκεψη, σύμφωνα με πληροφορίες από το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων.

La reanudación de la Bundesliga podría caerse tras nuevos casos de coronavirus https://t.co/kKofMj8059

— La Patilla (@la_patilla) May 1, 2020


Έτσι, τα παιχνίδια στη Bundesliga, αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο μεγάλο αθλητικό γεγονός θα είναι αρχικά εφικτά μόνο κεκλεισμένων των θυρών, για την αποφυγή της πιθανότητας εξάπλωσης του κορονοϊού.

Παράλληλα, στην εν λόγω σύσκεψη δεν πάρθηκε απόφαση αναφορικά με την επανέναρξη των δύο «μεγάλων» πρωταθλημάτων της χώρας. Αντιθέτως αυτό που αποφασίστηκε ήταν να γίνει εκ νέου επαφή ων εμπλεκόμενων, δηλαδή της Μέρκελ και των Πρωθυπουργών των ομόσπονδων κρατιδίων, στις 6 Μαΐου.

ÚLTIMA HORA | El Colonia, equipo alemán que milita en la Bundesliga confirma que 3 personas de su plantilla sufren coronavirus #COVID__19 #Alemania #Germany #Bundesliga #DFBPokal #Koln #Colonia pic.twitter.com/9yavX2WX34

Golden Sports M.S. (@Goldensportms) May 1, 2020


Αυτό πρακτικά, σημαίνει ότι δεν τίθεται θέμα επανεκκίνησης της Μπουντεσλίγκα, αλλά και της β’ κατηγορίας στις 9/5, που είχε πέσει αρχικά στο τραπέζι, με την ημερομηνία της 16ης του ίδιου μήνα να είναι πλέον η επόμενη υποψήφια.

Potential blow to hopes of restarting the German football season this month after three people tested positive for coronavirus.#Cologne #quarantine#Bundesliga #Germany pic.twitter.com/9hNTdwFHN5

— KHELUPDATES (@khelupdates) May 1, 2020

El Koln, de la Bundesliga, informa de tres positivos (asintomáticos) por coronavirus en su equipo, tras los test a la plantilla. Los tres jugadores quedarán en cuarentena durante 14 días y el resto seguirán entrenando pic.twitter.com/aQvtYinwrx

— Pepe Elías (@Pepelias17_) May 1, 2020

Πηγή: Τρία μέλη της Κολωνίας θετικοί στον κορονοϊό – Παραμένει στον… αέρα η έναρξη της bundesliga - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα