Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Το ροτβάιλερ έσκισε τη σίτα, μπήκε στο σπίτι και άρπαξε το μωρό

Νέα στοιχεία για το τραγικό περιστατικό στα Γλυκά ΝεράΤο σκυλί έσκισε τη σίτα και μπήκε μέσα στο σπίτιΣε κατάσταση σοκ η μητέρα του βρέφουςΈχουν συλληφθεί οι γονείς και η γιαγιά

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειας που έρχονται στο φως για την τραγωδία στα Γλυκά Νερά, όπου ένα σκυλί ράτσας ροτβάιλερ κατασπάραξε ένα βρέφος δύο μηνών μέσα στο σπίτι. Το σκυλί ανήκε στην ίδια την οικογένεια.

Για

το τραγικό περιστατικό συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ οι γονείς του βρέφους αλλά και η γιαγιά του, με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο. Λίγο αργότερα η 35χρονη μητέρα αφέθηκε ελεύθερη.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να έχει καταθέσει στις Αρχές η ίδια -η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δέχεται ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς- ο σύζυγός της είχε φύγει το πρωί για τη δουλειά του, η ίδια ήταν στο μπάνιο και καθάριζε και το βρέφος βρισκόταν στο σαλόνι.

Το ροτβάιλερ, σύμφωνα με την ίδια, ήταν στο μπαλκόνι και ξαφνικά έσκισε τη σίτα της πόρτας, εισέβαλε στο σπίτι και άρπαξε το μωρό. Όταν εκείνη βγήκε από το μπάνιο, ήταν ήδη αργά.

Το μωρό διακομίστηκε αμέσως από τη μητέρα του στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, λίγο πριν από τις 10 το πρωί, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

«Σήμερα το πρωί στις 09.40 πμ, βρέφος θήλυ 2 μηνών, μεταφέρθηκε νεκρό στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου μας από τη μητέρα του. Κατά την αντικειμενική εξέταση δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Έφερε σε όλο τον κορμό αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις. Αμέσως μετά την εισαγωγή του στα Εξωτερικά Ιατρεία έγινε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών χωρίς αποτέλεσμα. Η μητέρα υποστήριξε ότι ο σκύλος του σπιτιού επιτέθηκε στο βρέφος. Η σορός μεταφέρεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία».

Σημειώνεται πως η οικογένεια έχει άλλα τρία παιδιά, ενώ, σύμφωνα με καταθέσεις γειτόνων στην αστυνομία, το σκυλί βρισκόταν συνήθως στο μπαλκόνι του σπιτιού, καθώς φαινόταν επιθετικό και άγριο.

Το απόγευμα της Πέμπτης, μέλη φιλοζωικής οργάνωσης μπήκαν στο διαμέρισμα της οδού Κυκλάδων στα Γλυκά Νερά και πήραν τον σκύλο. Θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις της φιλοζωικής μέχρι να εξεταστεί από ειδικούς και να διαπιστωθεί εάν έχει επιθετική συμπεριφορά, κάτι από το οποίο θα κριθεί και η τύχη του.

Keywords
Αναζητήσεις
ροντ βαιλερ γλυκα νερα, ροντ βαιλερ
Τυχαία Θέματα