Τα σχόλια του Παπανώτα για τον αντικαταστάτη του στο «Happy Day»: Διώχνουν αυτούς που δεν το αξίζουν… (video)

Ο Δημήτρης Παπανώτας μετά από χρόνια αποχώρησε από την εκπομπή «Happy Day» και σήμερα όταν ενημερώθηκε για τον αντικαταστάτη του θέλησε να πει δύο λόγια κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». Τη θέση του πήρε ο φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος όπως ανακοίνωσε ο Alpha.

«Η μόνη παρατήρηση που έχω να κάνω είναι όταν διαθέτεις τα λεφτά , βρίσκεις έναν άνθρωπο που αξίζει να πάρει αυτά τα χρήματα γιατί κάτι πήρε το αυτί μου το ποσό. Διώχνουν αυτούς που δεν το αξίζουν και παίρνουν αυτούς που το αξίζουν.

Δεν με έδιωξε κανείς μην παρεξηγηθώ. Δεν το παρακολουθώ το θέμα. Δεν νιώθω κάτι. Αισθάνομαι κάπως που δεν βλέπω τους ίδιους ανθρώπους στην καθημερινότητά μου. Ο κόσμος νομίζει πως είμαστε ένα δίωρο εδώ, δεν είναι έτσι. Πιο πολύ βλέπεις τους συνεργάτες παρά το σύντροφό σου. Αυτό σου λείπει, με τους ανθρώπους που δέθηκες. Θέλω να ρωτήσω τους διευθυντές προγραμμάτων με ποια κριτήρια επιλέγουν ανθρώπους. Όταν σε μία πορεία τηλεοπτική, έχεις κάνει μία μεγάλη αποτυχία και μία μικρότερη κατά την άποψή μου. Αυτό σε καθιστά περιζήτητο; Τελικά πρέπει να βάλουμε όλοι τα δυνατά μας να κάνουμε όσες πιο αποτυχίες μπορούμε να ανεβεί το κασέ μας. Δεν μίλησα για συγκεκριμένο άνθρωπο, μίλησα γενικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παπανώτα, Happy Day, Διώχνουν,papanota, Happy Day, diochnoun