Το ξεχωριστό δώρο του Ράτζα στον γιο του – Έκανε πραγματικότητα το όνειρo και δεύτερου παιδιού

Ο Ντίνο Ράτζα κατάφερε να κάνει ένα σπουδαίο δώρο στον γιο του πριν από μερικές ημέρες όταν το καμάρι του είχε γενέθλια. Ο πρώην σπουδαίος άσος του μπάσκετ, που έπαιξε σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, αλλά και στο NBA, έκανε πραγματικότητα όνειρο και σε δεύτερο παιδάκι.

Ο Κροάτης κανόνισε επίσκεψη στο προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα, όπου ο γιο του τα είπε από κοντά με τον

Λιονέλ Μέσι. Ο μικρός Ράτζα φωτογραφήθηκε με τον αργεντινό αστέρα, αλλά η χαρά του ήταν μεγαλύτερη όταν είχε από κοντά τον Ιβάν Ράκιτιτς. Ο άσος της εθνικής ομάδας της Κροατίας έδωσε στον μικρό μια φανέλα του στα χρώματα της Μπαρτσελόνα. Πάνω σ’ αυτή υπέγραψε, πάντως, ο Λιονέλ Μέσι.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης στο «σπίτι» της Μπαρτσελόνα, ο Ντίνο Ράτζα δέχτηκε ένα μήνυμα, από… δικό του άνθρωπο, που του ζητούσε αυτόγραφο από τον Λιονέλ Μέσι για ένα άλλο παιδάκι. Ο πρώην αστέρας του μπάσκετ έκανε πράξη αυτή την επιθυμία και έτσι έδωσε μεγάλη χαρά τόσο στον γιο του όσο και σ’ ένα ακόμα παιδί. Με τον Μέσι να… φαίνεται σαν νάνος μπροστά του.

Ο Ντίνο Ράτζα πήγε με το γιο του στο προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα, με τον Λιονέλ Μέσι να του υπογράφει σε φανέλα του Ιβάν Ράκιτιτς. Ο αργεντινός έδωσε, πάντως, αυτόγραφο και για άλλο παιδάκι:

Φωτογραφίες: facebook/Dino Rađa

Keywords
Τυχαία Θέματα