Οι αποκλεισμένοι διαιτητές και η διαμαρτυρία του Παναθηναϊκού με… μπηχτές

Ακόμα ένα «επεισόδιο» γύρω από τις εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ και το κομμάτι της διαιτησίας είχαμε την Πέμπτη (11/4) στη συνεδρίαση της ΚΕΔ. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού απείχαν, οι διαιτητές που είναι ανεπιθύμητοι από τους «ερυθρόλευκους» ήταν «αποκλεισμένοι» και ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ διαμαρτυρήθηκε

έντονα, μέσω του Μάνου Παπαδόπουλου. Με τους «πράσινους» να αφήνουν και μπηχτές…

Σύμφωνα με το sdna.gr η πλευρά του «τριφυλλιού» ανέφερε πως δεν γίνεται να μένουν εκτός κληρωτίδας τρεις συγκεκριμένοι διαιτητές λόγω της επιθυμίας του Ολυμπιακού, κάτι που γενικά βρήκε σύμφωνες και τις υπόλοιπες ομάδες της Basket Leauge.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εξέφρασε τα παράπονα του για τον αποκλεισμό των διαιτητών και διαμαρτυρήθηκε έντονα. «Αν είναι έτσι, θα πούμε ότι δεν θέλουμε και εμείς κάποιους συγκεκριμένους διαιτητές και το πρωτάθλημα δεν θα συνεχιστεί ποτέ», είπε χαρακτηριστικά ο Μάνος Παπαδόπουλος.

Είναι χαρακτηριστικό πως λίγο μετά την κλήρωση στο παιχνίδι του Ολυμπιακού ορίστηκε διαιτητής ο Αντώνης Αναστόπουλος και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έκανε πλάκα με την συνωνυμία του συγκεκριμένου διαιτητή με τον… αποκλεισμένο Παναγιώτη Αναστόπουλο. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Αυτοί μπορεί να έχουν φύγει μέχρι να καταλάβουν πως ορίστηκε ο Αντώνης και όχι ο Παναγιώτης Αναστόπουλος». Την ίδια ώρα οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε επαφές με την Αδριατική Λίγκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα