Μπουνιές στην προπόνηση της Μπάγερν Μονάχου – Αυτοί οι παίκτες πλακώθηκαν

Με ξύλο είπαν να λύσουν τις διαφορές τους οι Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι και του Κίνγκσλεϊ Κομάν στη προπόνηση της Μπάγερν Μονάχου. Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα «Bild» οι δύο παίκτες είχαν σοβαρό επεισόδιο. Αρχικά ξεκίνησαν με έντονη λογομαχία που κατέληξε σε ξύλο, καθώς σύμφωνα με την ιστοσελίδα του γερμανικού Μέσου, που επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες, τα δύο αστέρια των Βαυαρών αντάλλαξαν γροθιές. Ακολούθως τους χώρισαν οι συμπαίκτες τους. Αυτοί που έβαλαν τα… δυνατά τους για να σβήσουν» τη… φωτιά ήταν οι Ζερόμ Μπόατενγκ, Νίκλας Σίλε, και μέλη του τεχνικού επιτελείου.

Όπως αναφέρει η «Bild»

τα… αίματα άναψαν προς το τέλος της προπόνησης, κατά τη διάρκεια μιας άσκησης. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι έκανε κάποιο σχόλιο για τον συμπαίκτη του, ο οποίος παρεξηγήθηκε και απάντησε σε έντονο ύφος. Τελικά, οι δυο παίκτες της Μπάγερν Μονάχου κατέληξαν να γρονθοκοπούν στο πρόσωπο ο ένας τον άλλον.

Ο προπονητής της Μπάγερν Νίκο Κόβατς δεν τους έστειλε, πάντως, για… ντουζ στα αποδυτήρια και τους κράτησε στην προπόνηση. Κάτι που προξένησε πολλά σχόλια. Για το ζήτημα είναι βέβαιο πως θα επιληφθεί η διοίκηση της Μπάγερν. Η προπόνηση ήταν κεκλεισμένων των θυρών για τα μέσα ενημέρωσης, αλλά η «Bild» βρήκε τον τρόπο για να μάθει λεπτομέρειες για το θέμα.

#FCBayern: Schlägerei zwischen Robert #Lewandowski und Kingsley #Coman https://t.co/KDYLWrlTGG

SPORT BILD (@SPORTBILD) 11 Απριλίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα