Το θέατρο του παραλόγου – Ο Τραμπ βγήκε από το νοσοκομείο για μια… βόλτα με τη λιμουζίνα (video)

Από την περασμένη Παρασκευή, όταν και έγινε γνωστό ότι προσβλήθηκε από κορονοϊό, ο κόσμος άρχισε να νιώθει μια συμπάθεια για τον Ντόναλντ Τραμπ. Ακόμα και άνθρωποι που δεν τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση. Λογικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι η συγκεκριμένη ασθένεια έχει προκαλέσει μεγάλο κακό στην ανθρωπότητα στους λίγους μήνες που έχει κάνει την εμφάνισή της και επιπλέον δημιουργεί και πολύ σοβαρά προβλήματα σε όσους νοσούν.

Πολύς κόσμος, λοιπόν, διαβάζει, ενημερώνεται και παρακολουθεί την πορεία της υγείας του, ενώ υπάρχουν και κάποιοι που συνωμοσιολογούν θεωρώντας ότι όλα

αυτά είναι ένα πολύ ωραία στημένο παιχνίδι, ώστε ο Τραμπ να καλύψει χαμένο έδαφος, να κερδίσει συμπάθεια και να μειώσει την ψαλίδα από τον Μπάιντεν, να αποφύγει τα debate, να καθυστερήσει τις εκλογές κοκ. Ε, όλους αυτούς προσπάθησε να τους δικαιώσει ο αμερικανός πρόεδρος με την ανεξήγητη και ανώριμη χθεσινή του απόφαση.

pic.twitter.com/0Bm9W2u1x7

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) October 4, 2020

Ένας άνθρωπος που βρίσκεται στην τρίτη ημέρα θεραπείας από κορονοϊό, που την αμέσως προηγούμενη ήταν εμφανώς καταβεβλημένος και χλωμός στο τετράλεπτο βίντεο με το οποίο έκανε διάγγελμα προς τους Αμερικανούς, το τελευταίο που χρειάζεται να κάνει είναι να αφήσει την πολυτελή του σουίτα, να μπει σε μια λιμουζίνα (θέτοντας σε κίνδυνο και κάποιους άλλους) και να βγει βόλτα για να χαιρετήσει τους πατριώτες που είναι συγκεντρωμένοι έξω από το νοσοκομείο Walter Reed, όπως ο ίδιος είπε.

Ο Τραμπ προανήγγειλε τη βόλτα του με νέο βίντεο μέσα από το νοσοκομείο όπου εξήρε και πάλι τους γιατρούς, ενώ παραδέχθηκε ότι όλη αυτή η περιπέτεια που βιώνει είναι ένα μεγάλο «σχολείο».

«Είναι ένα ενδιαφέρον ταξίδι και έμαθα πολλά σχετικά με τον κορονοϊό. Ηταν σαν σχολείο. Σαν πραγματικό σχολείο. Και πλέον καταλαβαίνω για τον κορονοϊό. Εχει ενδιαφέρον όλο αυτό και θα σας ενημερώσω σύντομα», τόνισε χαρακτηριστικά.

pic.twitter.com/0Bm9W2u1x7

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) October 4, 2020

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι πριν ο Τραμπ κάνει το σουλάτσο του, είδε δύο φορές το οξυγόνο του να πέφτει, όπως παραδέχθηκε ο γιατρός του, Σον Κόνλεϊ.

Keywords
Τυχαία Θέματα