Εκτέλεσαν στην Καλλιθέα τον «Απάτσι» – Ποιος ήταν ο 60χρονος καταδικασμένος για ανθρωποκτονίες (video)

Αιμόφυρτο αλλά ζωντανό εντόπισαν πολίτες τα ξημερώματα στην οδό Θησέως 46 στην Καλλιθέα έναν 60χρονο άνδρα και αμέσως έσπευσαν να καλέσουν την αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στον Ευαγγελισμό. Εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε δεχθεί τρεις σφαίρες και οι γιατροί έπεσαν πάνω του, ωστόσο δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Όπως διαπιστώθηκε, το θύμα επίθεσης αγνώστων δεν ήταν κάποιος άγνωστος στις Αρχές. Κάθε άλλο… Επρόκειτο για τον «Απάτσι», έναν άνθρωπο καταδικασμένο για δύο ανθρωποκτονίες,

το 1995 και το 2002 και πρωταγωνιστή σε αρκετές εξεγέρσεις σε διάφορες φυλακές.

Ο Ευάγγελος Πάλλης, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, είχε δολοφονήσει εκτελώντας συμβόλαια θανάτου έναν ιδιοκτήτη αλόγων και έναν επιχειρηματία και είχε καταδικαστεί σε ισόβια.

Ο Πάλλης είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξεγέρσεις στις φυλακές Τρικάλων και Μαλανδρίνου και στην πολυήμερη απεργία πείνας των κρατουμένων τον Νοέμβριο του 2008.

Η δίκη του στη Λάρισα για την ενεργό συμμετοχή του στην εξέγερση στις φυλακές Τρικάλων το 2007 οδήγησε σε οδομαχίες αντιεξουσιαστών και Αστυνομίας, μόλις μαθεύτηκε η νέα καταδίκη του, σε τρία χρόνια φυλάκισης.

Keywords
Τυχαία Θέματα