Το πρώτο βίντεο – ντοκουμέντο από τη χυδαία «δράση» του Γουάινστιν εις βάρος γυναικών

Το πρώτο βίντεο στο οποίο όντως φαίνεται η χυδαία συμπεριφορά του κατηγορούμενου για πολλαπλά περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης, Χάρβεϊ Γουάινστιν, φέρνει στη δημοσιότητα ένα από τα θύματά του, η Μελίσα Τόμσον.

Ήταν τον Σεπτέμβριο του 2011 όταν η Μελίσσα Τόμσον επισκέφτηκε τα γραφεία της εταιρίας του Γουάινστιν στη Νέα Υόρκη, ως εκπρόσωπος εταιρείας start-up που ασχολείται με θέματα τεχνολογίας, έχοντας αποφασίσει να καταγράψει τη συνάντηση. Ο Γουάινστιν λοιπόν παρέκαμψε

τη χειραψία που πήγε να κάνει η τότε 28χρονη Τόμσον και την αγκάλιασε ουσιαστικά χουφτώνοντάς την και λέγοντας «ας το κρατήσουμε έτσι».

Λίγες ώρες μετά από αυτή τη συνάντηση, η Τόμσον κατήγγειλε βιασμό από τον παραγωγό, σε δωμάτιο κοντινού ξενοδοχείου. Ο ίδιος αρνείται τα πάντα, με τον δικηγόρο του να κατηγορεί την Τόμσον πως έδωσε το video στο Sky News για να κερδίσει λεφτά.

Η Τόμσον στη συνέντευξή της στο Sky News, λέει πως βλέποντας αργότερα το video κατάλαβε ότι ο Γουάινστιν έπαιζε μαζί της το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι και προσπαθούσε να καταλάβει τα όριά της. Η Τόμσον, όπως φαίνεται στο video, απαντά σε ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή και κάποιες στιγμές ακουμπά τον ώμο ή το χέρι του Γουάινστιν.

Keywords
Τυχαία Θέματα