Αποθεώθηκαν οι «Βάτραχοι» στη Νέα Σμύρνη – Απόψε στο Φεστιβάλ Αισχύλεια στην Ελευσίνα (video)

Οι «Βάτραχοι» συνεχίζουν να γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία λίγο πριν ρίξουν αυλαία με την περιοδεία που «σάρωσε» ανά την Ελλάδα.

Η παράσταση το βράδυ της Τετάρτης «ανέβηκε» στο θέατρο Άλσους της Νέας Σμύρνης με τον κόσμο να έχει φτάσει από νωρίς στον χώρο και να έχει κατακλείσει το θέατρο.

Ο Λάκης Λαζόπουλος,

η Σοφία Φιλιππίδου, ο Δημήτρης Πιατάς και ο Αντώνης Καφετζόπουλος μαζί με τον πολυπληθή θίασο της παράστασης θα συνεχίσουν να προσφέρουν ένα υπέροχο θέαμα στον κόσμο για τρεις ακόμα παραστάσεις.

Ο Λάκης Λαζόπουλος πόσταρε στην προσωπική του σελίδα στο instagram βίντεο από τη χθεσινή βραδιά με το κατάμεστο θέατρο να χειροκροτεί.

Η παράσταση απόψε θα ανοίξει αυλαία στην Ελευσίνα στο Φεστιβάλ Αισχύλεια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Νεα Σμυρνη! Ετοιμαζομαστε !!! Μεχρι να μπουν ολοι θ αργησουμε λιγο!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lakis Lazopoulos (@lakislazopoulos_official) στις 12 Σεπ, 2018 στις 11:11 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τελειωσαμε!!!! Νεα Σμυρνη!! Φανταστικα!!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lakis Lazopoulos (@lakislazopoulos_official) στις 12 Σεπ, 2018 στις 1:32 μμ PDT

Η θεατρική επιχειρηματίας Νταίζη Λεμπέση πόσταρε φωτογραφία με την ουρά του κόσμου έξω από το θέατρο Άλσους στη Νέα Σμύρνη.

Δεν υπαρχουν αλλες καρεκλες!!!.Μονο ορθιοι πλεον!!!Ουρα ατελειωτη!!!Ευχαριστουμε Νεα Σμυρνη!!!!Χαμος!!!Υ.Γ. Και αυριο χαμος!!!Φωτος Π.Π.

Keywords
Τυχαία Θέματα