Αιχμηρό σχόλιο της ΝΟΔΕ για τις ανακοινώσεις Σταθάκη και ΣΥΡΙΖΑ

09:53 13/9/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Έντονη πολιτική αντιπαράθεση πυροδότησε η αποκάλυψη που έκανε μέσω ανάρτησής του σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Γ.Γ του Δήμου Χανίων κ. Δημήτρης Φραγκάκης, σχετικά με τα δύο ΦΕΚ του κ. Τσακαλώτου, που αφορούν 196 ακίνητα του Δήμου Χανίων, τα οποία περνούν προς εκποίηση(;) στο Υπερταμείο Ιδιωτικοποιήσεων με απόφαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής.
Στην αποκάλυψη του κ. Φραγκάκη, απάντησαν με ανακοινώσεις τους το απόγευμα της Τετάρτης ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Γιώργος Σταθάκης, αλλά και η

ΝΕ Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπολύοντας επίθεση, τόσο στον κ. Φραγκάκη, όσο και στην ΝΔ, κατηγορώντας τους ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις, για ένα απλό γραφειοκρατικό θέμα.
Στις ανακοινώσεις του κ. Σταθάκη και της ΝΕ Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε με ένα λιτό, αλλά «καυστικό» σχόλιο η ΝΟΔΕ Χανίων της ΝΔ το οποίο αναφέρει:
«Ευχαριστούμε τους μνημονιακότερους βουλευτές που έχουν εκλεγεί ποτέ στα Χανιά, οι οποίοι «κατάφεραν» να μην εκχωρηθεί στο Υπερταμείο της τρόικα, ο Ενετικός Φάρος στο Παλιό λιμάνι Χανίων.
Για όλα τα υπόλοιπα κτίρια μην έχετε καμία αμφιβολία…, διαβάστε και την ανακοίνωση Σταθάκη».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα