«Το ποδόσφαιρο είναι για όλους» – Το ξεχωριστό μήνυμα της Όλτρινχαμ FC κατά της ομοφοβίας

Τον γύρο του κόσμου κάνει το όνομα της Όλτρινχαμ FC μετά το τελευταίο ματς της αγγλικής ομάδας, καθώς η διοίκησή της βρήκε ένα μοναδικό τρόπο για να στείλει μήνυμά κατά του ομοφοβισμού και του ρατσισμού.

«Το ποδόσφαιρο είναι για όλους», βροντοφώναξαν στον συγκεκριμένο αγγλικό σύλλογο, που παιζει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες στην Αγγλία. Οι παίκτες της στον τελευταίο τους αγώνα αγωνίστηκαν με πολύχρωμες φανέλες, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να στείλουν το μήνυμα που αναφέραμε.

Πολύχρωμες σημαίες κρατούσαν και τα παιδάκια που συνόδευαν τους παίκτες πριν από τη σέντρα, καθώς και φίλαθλοι στις κερκίδες.

Η Όλτρινχαμ FC δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά βγήκε κερδισμένη εξωαγωνιστικά. Απαντες αποθεώνουν αυτή την πρωτοβουλία, και το μήνυμά που ήθελαν να περάσουν οι άνθρωποι της έγινε θέμα σε πολλά Μέσα στον πλανήτη μας.

Ο συγκεκριμένος σύλλογος αγωνίζεται στην έκτη κατηγορία (βόρειος όμιλος) της Αγγλίας αλλά μ’ αυτή την ενέργεια έγινε γνωστή σε όλον τον κόσμο. Το ποδόσφαιρο είναι για όλους, ανεξαρτήτως φύλου και ερωτικών προτιμήσεων…

Today English non-league @altrinchamfc are wearing a #rainbow

Keywords
Τυχαία Θέματα